34 VL 3313 KAWASAKİ NİNJA 250R çalınmıştır

merhaba arkadaşlar ,

motorum 18.07.2009 'da taksim galatasaray lisesi karşısından çalınmıştır.

yeşil renk 2009 model 34 VL 3313 plakalı dır. kitlememe rağmen park ettiğim yerin yakınındaki bir taksi durağındaki bir kişiden öğrendiğime göre kamyonete yükleyerek götürmüşler. motor orginal halindeydi herhangi bir değişiklik yoktu standart ninja 250
görenlerin insaniyet namına haber vermelerini rica ederim

05356369239 herzaman arayabilirsiniz .

3244_78643653146_658923146_1641179_4951504_n.jpg

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ,

motorum 18.07.2009 'da taksim galatasaray lisesi karşısından çalınmıştır.

yeşil renk 2009 model 34 VL 3313 plakalı dır. kitlememe rağmen park ettiğim yerin yakınındaki bir taksi durağındaki bir kişiden öğrendiğime göre kamyonete yükleyerek götürmüşler. motor orginal halindeydi herhangi bir değişiklik yoktu standart ninja 250
görenlerin insaniyet namına haber vermelerini rica ederim

05356369239 herzaman arayabilirsiniz .

Sonunda bu modelide çaldılar yani, dostum çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bulunur. Resimleri var ise resimlerinide foruma koy, piyasada fazla yok bu model bulunması daha kolay olabilir.

akşam taksime gidip bir mekanda vakit geçirmeyi planlıyordum taki bu haber okuyana kadar lanet olsun o kadar insanın içinde piyasada yok diyosun az diyosun rr gibi degil calmazlar diyosun ama llahsız kitapsızın dini imanı yokki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. işallah en kısa sürede bulunur

Hemde o kadar milletin içinde yuhh yaa bunlara hiç bir yere güven olmaz walla en iyisi otopark Geçmiş olsun arkadaşım.

a ha geçmiş olsun!!! genel de orda görevli zabıtalar veya ekipler olur nasıl oldu da gözlerine ilişmemiş

ş.refsizler.. geçmiş olsun kardeş umarım en kısa sürede bulunur.. Allah belalarını versin..

o zabıta orada iddia oynayıp milletin motorlarının üzerinde poz vermekten başka ne işe yarar ki... adi şerefsizler

öncelikle geçmiş olsun. kamyonete yüklenirken gören olduysa neden müdehale etmemiş.

piyasaya yeni girmiş bir motor. belkide çalan eşkiya şimdi bu topigi okuyordur. türkiyede hırsıza böyle komik cezalar oldukça kasko şirketleride motosiklet kaskosu yapmaya yanaşmıyor. yapanda fahiş fiyatlara yapıyor.

Meydanı kontrol eden mutlaka bir veya birkaç kamera mevcuttur, umarım geç kalmamışsındır nedeni kanunen 7 gün kayıt tutma zorunluluğu var sonrası işletmenin takdiri.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ya bu ne şerefsizlik anlayamıyorum hemde kamyonetle götürmüşler taksici plaka filan alamamışmı? alsa bile oda kesin çalıntı filan çıkar ,çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşım,öyle motosiklet çalarken filan biri denk gelse kesin katil olurum heralde,Allah hic birimizi denk getirmesin bu deyusların gazabına

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu bahsedilen gs lisesi bizim bu istiklal caddesindeki gs lisesimi? Allah belalarını versinnn..
Vlla ben oraya motoru bırakıp karşıdaki bankamatiklerden para çekiyorum iki saniyede bir dönüp bakıyorum herkes nolcak diordu.. demek bişey olabilir miş... Umarım en kısa zamanda bulunur..

çok geçmiş olsun,
inşallah bulursun en kısa zamanda,
bütün bilgilerini yazarsan buraya daha iyi olur,
bundan sonra hiçbir zaman motoru gözümün önünden ayırmam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun ...inşallah en kısa zamanda bulunur..cezanın olmadığı yerde itler bunu daha çok yapar..

Geçmiş olsun kardeşim umarım en kısa sürede bulunur.. Allah belalarını versin.. Şerefsizler.. Haysiyetsizler..

Taksim'in göbeğinde herifler kamyonete motosiklet yüklüyor bir allahın kulu da kılını kıpırdatıp ruhsat sormaya tenezzül etmiyor. Böyle motosiklet çalarlarken görürsem ve ola ki elimde silah varsa kesinlikle soğuk kanlılığımı koruyamam ben.

Çok geçmiş olsun umarım bulunur...Ne kadar katkım olur bilmiyorum, dışardayken gözlerim açık olacak.

bu acıyı yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun
yapacak bişey malesef yok acı ama gerçek inş bulunur

kardeş çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur o şerefsizlerde cezalarını çeker

inşallah en kısa zamanda bulunur.

tabi sigara içenlere ceza yazmaktan fırsat bulabilirlerse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar