iyi akşamlar herkese bazı arkadaşlar merak etmiş avkan 65 niye banlandı diye ben açıklayayım
2 gün önce bir arkadaş bu konuda bir şeyler yazmıştı ancak onun yazdığı ve benim onun yazdığı şeylere karşılık yazdıklarım silinmiş doğal olarak ,
bu sıkıntılı olayı yaşayan kardeşimizi en iyi ben anlarım veya benim ve Turgayın gibi motoru çalınmış kişiler anlar sen kalkıp bu konuya '' öyle motor zor bulunur geçecen onu sen'' gibi basit bir ifade ile cevap yazarsan bende sonucu ne olursa olsun 2 gün banlanmama sebep olan şekilde cevap yazarım tabiki modların canı saolsun görevlerini yaptılar kimseye kırgın değilim olmayada hakkım yok ,maksadım konudaki tansiyonu yükseltmek değildi duygularıma kapılarak bu şekilde mesajlar görünce malesef kendime hakim olamıyorum belki kırıcı oluyorum affınıza sığınıyorum ve son olarak şu kelimeleri yazmak istiyorum bir zamanlar aynı sıkıntıları yaşayan bir motor sevdalısı olarak
Sen bilebilirmisin her akşam yatarken uykularımın nasıl kaçtığını ,sen bilebilirmisin sabah kalktığımda nasıl sıkıntılarla nefes vererek güne başladığımı sen bilebilirmisin ben gülerken içimin kan ağladığını ,sen bilebilirmisin içimde neler parçalandığımı biliyorum diyorsan aynı şeyleri ya yaşamışsındır ,ya da hissetmişsindir ,motorsiklet aşkı bir sevgidir bu bir tutkudur elinden bu şekilde alınmasıda çok acıdır ,hissin ve duyguların yoksa konuda gölge etme lütfen ,
''Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir''
Bizde burada sürekliliğimizi elimizden geldiğince göstereceğiz
hepinize iyi akşamlar iyi haberler dileğiyle..
bilader naptın sen yaww :salut: