biri janttan diğeri gidondan asılıp kırıyorlar o kilidi maalesefki ... :s
vay adi şerefsiz herifler
yahu bu makineler o kadar para ediyo da bi direksiyon kilidini adam akıllı yapamıyolarmı :silent:
biri janttan diğeri gidondan asılıp kırıyorlar o kilidi maalesefki ... :s
vay adi şerefsiz herifler
yahu bu makineler o kadar para ediyo da bi direksiyon kilidini adam akıllı yapamıyolarmı :silent:
arkadaşlar kamera kayıtlarını inceledik
motorla gelen biri kasklı biri kasksız 2 kişi sokağın aşağısından (bilenler bilir)
gelip yukarı doğru gidiyolar sonradan motoru bırakıp yaya olarak gelip motoru çalıştırmadan
geldikleri yöne sürüp götürdü birisi diğeride peşinden koşuyodu olan görüntü bu
adamlar motorla uğraşırken yanlarından bir kişi geçmiş kamerada görünüyo fakat adam kim bilemiyoruz...diğer kameraları kontrol edicez
gelişme olursa haber vericem
dostum çok büyük gecmiş olsun, ev hangi semtte? ona göre gözümüzü dört açarız... çok dikkat etmek lazım gercekten... Allah belasını versin hırsızların.. En yakın zamanda bulunur inş...
benim makinayı götürenlerde motorlu gelmislerdi kasklı falan onun bunun cocukları hocam gecmis olsun yakalarsan banada haber verde annelerinden dogduklarına pisman edelim
e avatarımda varya motorun resmi onu gec cadı yine sinirim bozuldu adamlara bak götürüolar makineleri 1 taneside yakalanamıyor adaletsizliğe tahamül edemiyorum
güncell.. tekrardan geçmiş olsun turgay abimm herşeyin hayırlısı ..bir haber olursa yada yapabiliceğimiz bişey haber et..![]()
görkemcim cem abinler bu akşam gidicekler turgaya haberin olsun :wiinkk:

Elleri kırılsın, Allah belalarını versin.Emek hırsızları Şerefsizler...