34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

Geyik yapma amacında değilim. 20 yaşındaki beynim ve tecrübesizliğimle anca böyle bir fikir verebiliyorum.kusura bakmayın.

Aklıma böyle bir yöntem geldi paylaştım, neresi geyik? Çalıntı başlığında ne geyiği Allahaşkına...

Benden fikirlerimi sunmamda biraz özen göstermemi istiyorsanız, siz de kullandığınız kelimeleri lütfen özenle seçiniz. Saygılar

alper kardeş geyiği sana demdi sanırım fakat ilanları asman yanlışdı ve asan şahıs sana yaptırım yapabilir ona göre

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Turgaycım bir arkadaşımızın vesilesi ile o bölgede bu işi yapabilecek kişilere ulaşmaya çalıştık madur olan kişi arkadaşımızdır dedik ,ancak tüm çabalarımıza rağmen senin olayınla ilgili sonuç alamadık . yemin ederim en az senin kadar üzgünüm ,bu işi yapan kişiler bu işin profu olsaydı bu gün işi çözmemiz işten bile değildi kişiler hala uğraşıyorlar haberin olsun sevgili kardeşim ..

Not:Forum üyeleri yanlış anlamasın benim motorumun çalındığı dönemde bana saygı ve sevgi ile yaklaşan bir kaç dostuma konuya izah edip Turgay arkadaşımıza yardımcı olabilirmiyiz diye irtibat kurdum bu gün ve kişiler elinden geldiğini yapmaya çalışıyor .Lütfen yanlış yorumlar yapmayalım biz düzgün insanlarız amacımız mağdur olan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmektir...

Saygılarımla..

Son düzenleme:
Turgaycım bir arkadaşımızın vesilesi ile o bölgede bu işi yapabilecek kişilere ulaşmaya çalıştık madur olan kişi arkadaşımızdır dedik ,ancak tüm çabalarımıza rağmen senin olayınla ilgili sonuç alamadık . yemin ederim en az senin kadar üzgünüm ,bu işi yapan kişiler bu işin profu olsaydı bu gün işi çözmemiz işten bile değildi kişiler hala uğraşıyorlar haberin olsun sevgili kardeşim ..

Not:Forum üyeleri yanlış anlamasın benim motorumun çalındığı dönemde bana saygı ve sevgi ile yaklaşan bir kaç dostuma konuya izah edip Turgay arkadaşımıza yardımcı olabilirmiyiz diye irtibat kurdum bu gün ve kişiler elinden geldiğini yapmaya çalışıyor .Lütfen yanlış yorumlar yapmayalım biz düzgün insanlarız amacımız mağdur olan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmektir...

Saygılarımla..

tşkler hakancım olmadıysa olmadı napalım
inş başka birisinden hayırlı haber alıp hep bereber seviniriz :(
üsme kendini kısmetimizde varsa buluruz yoksa yenisini almak için uğraşırız

motorun hangi bölgeden çalınmıstı?.istanbullu değilim ama ordan bi kaç kişiyi tanıyorum.bu hafta içi ist. gelmeyi planlıyorum arkadaşlarım vasıtasıyla o bölgelerin çakallarına ulaşabilirim belki..

güncelleyelim arkadaşlar.....bulacaz o motoru herkesin bu olaydan haberinin olması lazım

Arkadaşlar gördüğünüz gri 600f yanına gidip muhabbet amacıyla motosikleti inceleyebiliriz.Tabiki her gri motosiklet Turgayın değil ama gri renkte 600f çok az.Bence böylede yapabiliriz.Olmaz olmaz olurki rast gelir.

Arkadaşlar gördüğünüz gri 600f yanına gidip muhabbet amacıyla motosikleti inceleyebiliriz.Tabiki her gri motosiklet Turgayın değil ama gri renkte 600f çok az.Bence böylede yapabiliriz.Olmaz olmaz olurki rast gelir.

dün bi tane fenerbahçede aynı renkte gördüm aynı şekilde kuyruk felan yoktu ama maalesef o değildi plakasına felan grenajlarını inceledim baya bi son gezide kırılan parçasına felan baktım ama hiç birinden iz yoktu...

bende geçen sanayiye gittiğimde ustaya çıraklarına ordan bu siteye girip resmini özelliklerini gösterdim daha doğrusu okudular resimlerine bakdılar bir haber bi rşey olursa dönücekler bana..

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Bu facebook olayını iyi düşünmüşsünüz... hemen profilimde paylaştım. bıktık bu çalıntı motor haberlerinden. artık bitsin istiyoruz... ayrıca suçlular cezasız kalmamalı. cezalar yetersiz kalıyor ki hırsızlıklar sürekli artıyor. motoru çalınan arkadaşa malesef geçmiş olsun demekten başka bişey de gelmiyor elimizden.

bende geçen sanayiye gittiğimde ustaya çıraklarına ordan bu siteye girip resmini özelliklerini gösterdim daha doğrusu okudular resimlerine bakdılar bir haber bi rşey olursa dönücekler bana..

Bu facebook olayını iyi düşünmüşsünüz... hemen profilimde paylaştım. bıktık bu çalıntı motor haberlerinden. artık bitsin istiyoruz... ayrıca suçlular cezasız kalmamalı. cezalar yetersiz kalıyor ki hırsızlıklar sürekli artıyor. motoru çalınan arkadaşa malesef geçmiş olsun demekten başka bişey de gelmiyor elimizden.

Eyvallah yardımcı olmaya çalışan herkeze Turgay adına teşekkür ederim.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
]
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg
[/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar