34 NB 914 MOTORUM FORUM AVM DEN ÇALINDI

Motorum dün akşamı ile bulundu esenlerde hırsızlar yakalandı herkese teşekkür ederim.. motoru çalinanlar tavsiyem trafik polisinin topladığı otoparklara baksınlar çok motor var..

Ayrıntı alabilir miyiz? Bu detaylar bizim de güvenlik önlemlerimizi almamız açısından çok önemli. Motorda kilit var mıydı, nasıl bulundu vs..

benim motorumuda 17 nisanda çaldılar Muhtemelen aynı hırsızlar geçmiş olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

Motorum dün akşamı ile bulundu esenlerde hırsızlar yakalandı herkese teşekkür ederim.. motoru çalinanlar tavsiyem trafik polisinin topladığı otoparklara baksınlar çok motor var..

Zaradam sana özelden tel bıraktım söylediğim gibi benim motorumu da foruma yakın bi yerden çaldılar telefonuma çağrı atar yada bana ulaşırsan çok sevinirim.Bu arada Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah biz de motorumuzu buluruz saygılar

Arkadaş şu yüzden almaktan vazgeçeceğim, yahu yok mu bu işin çözümü, koskoca şirketler bunu engellemek için bir çözüm bulamıyor mu yahu?

Arkadaş şu yüzden almaktan vazgeçeceğim, yahu yok mu bu işin çözümü, koskoca şirketler bunu engellemek için bir çözüm bulamıyor mu yahu?

güvenli bir sitede oturmuyorsanız bir garajda bekleteceksiniz, gittiğiniz yerlerde paralı otopark yoksa (adamın gözünün önüne bırakamadığınız) Allah'a emanet bir durum var, aynı forum avm de devre kesici benim motorun çalınmasını önlemişti, sadece benzin çekmişlerdi, devre kesici alarmdan daha etkili, özellikle aracınız scotter ise bagaj altına yaptırın, akü ile sistemin bağlantısını koparıyor, anahtarı da sizde oluyor ...

Bence alışveriş merkezlerine gitmek riskli ancak mecbur kaldığımız anlar oluyor. Ara sıra hırsızlığın çok olduğu yerlere grup halinde gidip yakalamak gerek pusuya yatmalı en güzel çözüm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar