34 LK 7350 Kawasaki Versys motorum çalınmıştır

Merhabalar
34 LK 7350 plakalı motorum içerenköyden 16 Ocak sabah 5:30da çalındı. 2 kişi kaskla bir skuter üzerinde apartmanın garajına girip çalmışlar.

Üzerinde Mivv marka egzoz, uzun tur camı ve elcil koruma mevcuy belirgin özellik olarak.

Bulunmasına yardımcı olanlara ödül olarak bir miktar para vereceğim.

Teşekkürler

Motor bulunur da geçmiş olur inşallah. Motorun varsa resmini, rengini modelini paylaşsanız daha iyi olur bence.

Keşke ben bulsam da....
Vereceğin ödül sana kalsa,cebinden çıkan tek şey o piçlerin yaktığı benzin parası olsa...
Keşke....

Geçmiş olsun, umarım bulunur.
Kilit, zincir önlemi almışmıydın?
Mesela bende güvenlikli ve kapalı otoparklı sitede oturuyorum ama alarmlı disk kilidi ve alarmlı zincir kilit kullanıyorum...
Tekrar geçmiş olsun

Geçen gün de çalıntı motorlar sayfasında gördüğüm son 2 mesajda çalınan motorlar içerenköy'den çalınmış. Orda yaşayanlar aman dikkat.
İnşallah bulunur

Geçen gün de çalıntı motorlar sayfasında gördüğüm son 2 mesajda çalınan motorlar içerenköy'den çalınmış. Orda yaşayanlar aman dikkat.
İnşallah bulunur

Hadi ya. Belki bir hırsızlık bulunsa diğer motorları da bulacaklar. Aynı ekip çalıyorsa eğer. Allah yanlarona koymasın bu dünyada.

Şerefsizler.
Umarım en kısa sürede bulunur, Allah canına bişey vermesin.

Geçmiş olsun bu aralar içerenköye dadanmışlar bir kişi son anda çalınmaktan kurtarmış nöbetteyim falan diyordu bir kaç yorumdada içerenköyde motosikletlere dadandıklarını söylüyorlardı umarım sağ salim bulursunuz motorunuzu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar