34 J 4284 Siyah Megan'a Dikkat

Arkadaşlar 19 02 07 pazartesi günü çere yolu üzeride merterden sefaköy istikametinde ilerlerken sağ şeritte ilerleyen bir motokuryeye orta şeritte ilerleyen ve sapağı son anda farkederek ani bir manevra ile dönmek isteyen plakasını verdiğim megan çarptı.Çarpmakla kalmayıp tereddüt etmeden gaza basıp gitti.düşen kurye yerde sürüklenerek bariyerlere çarptı ve motoruda aynı şekilde kayarak kuryenin üzerine.Ama ben plakayı aldım ve adli merciilere verdim.Kurye arkadaş beyin kanaması geçirmiş ve doktorlar pek şansı olmadığını söylüyorlar.Bu yazıyı yazmamdaki amaç böyle insanlıktan nasibini almamış kişileri teşhir etmek.Kaza herkesin başına gelebilir ama bir insana çarpıp tereddüt etmeden kaçabilecek yaratıklar maalesef aramızda bulunabiliyor.

Duyarlılığından ötürü tebrik ederim arkadaşım...
Gerekirse mahkemede şahitlik dahi yap, cezasız kalmasın insanlıktan nasibini almamış kanıbozuk.

Zafer kardeşim pm attım okuyup gerekli bilgileri yazarsan geri kalanını bizler halleder foruma'da yapılan işlemlerle ilgili bilgilendirme yaparız.

19 02 2007 tarihinde saat 17 civarı merter den sefaköy istskametine giderken ataköy köprüsünü geçtikten sonra şirinevler sapağında yaklaşık 70 km hızla ilerliyorduk olay 20 metre önümde olldu siyah megan orta şeritte ilerlerken ani bir manevra yaparak şirin evlere saptı tabi bu arada motokuryeye de çarptı ve kaçtı kurye şu anda zeytinburnu avrasya hospitalda yoğun bakımda bu kurye ile hiçbir yakınlığım yok sadece olaya şahitim bugün kocasinan polis karakoluna giderek ifade verdim tek temennim suçlunun yakalanarak cezasını çekmesi ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Tebrik ederim Zafer.Yaptığın,takdire şayan bir davranış...

istanbul'un en büyük problemi ayılarıdır.umarım o ayı yakalanır(yakalanmalı başka yolu yok)...bende geçen gün yarış yapan 2 servis aracı tarafından eziliyordum...adamlar benim orda oldumu kale almadı bile ya...ayrıca yaptığını çok takdir ediyorum

Zafer çok doğru bir iş yapmışsın. Mutlaka takibini yap.

Bu arada bu adama ayı diyerek ayı'lara hakaret etmeyin. Ayı'lar çok sevimlidirler. Bu gibi canlılar havayı kirletmekten başka bir işe yaramayan, parazit özelliği gösteren, herhangi bir sınıflamaya tabi tutmaya bile gerek görülmeyecek kadar değersiz canlılardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım tebrikler..Çok duyarlı bir davranış..:cat: Biz bu şekilde buradan organize olarak daha önce bayan arkadaşlarımızdan birinin başına gelen kazanın aydınlanmasında oldukca sıkı bir birliktelik göstermiştik..
Bu konuda da tüm arkadaşlarımızın gerekli duyarlılığı göstereceğinden hiç şüphem yok..:cat:
Kaza geçiren arkadaşımıza Allah şifa versin inşallah..
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
zafer.ergen, yaptığın çok örnek bir hareketti. Olaydan sonra polise gitmekle yerdeki kurye şu anda farkında olmasa bile onun için çok önemliydi. Mahkemede şahitlik yapmak zahmetli bir şey değildir.

Cok ıyı bır ıs yapmıssın bızım gorevımız boyle ınsanları yakalatmak korkup , cekınıp veya banane dememek senı davranısından oturu tebrık edıyorum ıns yakalanır o ınsandan bozma insancık.

Allah kaza yapan arkadasa acil sifalar versın onu sevdıklerıne bagıslasın.

Adam arabasının bılgılerı Esenlerde oturuyo olabılır mı ?
Araç Bilgileri
Marka RENAULT
Model 2005
Sahip Belge Tarihi 25/10/2004
Tescil Birimi ESENLER
Renk1 SİYAH ( BLACK )
Renk2
Cinsi OTOMOBIL
Çalıntı mı Hayır
Tahdit Yok Yok

Arkadaşım, duyarlılığın için teşekkür ederim. böyle olaylar hepimizin başına gelebilir. umarım çarpıp utanmadan kaçan, insanlıktan nasibini almamış kişi de yaptığının cezasını en ağır biçimde alır.

arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.kazazede arkadaşımız bu gün vefaat etti allah rahmet eylesin. ama çarpan kişiyi de buldularen azından suçlu cezasını bukacak diye ümit ediyorum.bu arada benim bu olaya şahitlik etmem kesinlikle takdir edilecek bir şey değil,bu doğal olan.böyle bir olayla karşılaşıpta amn beni şahit yapmasınlar mahkemelerde sürünmeyeyim zihniyetini sorgulamak gerekir.bu kazayı benimle birlikte görüpte yardımcı olmayan kişilerin akşamları nası uyuyacağını merak ediyorum.:salut:

kurye arkadaşımızın vefati gerçekten çok üzücü, allah rahmet eylesin.. Seni de bu bilincinden dolayı kutluyorum zafer. bu yaptığın hareketle bir katilin yakalanmasını sağladın. umarım o katil hakettiği cezayı alır.

ölüme sebebiyet vermeden 10 yıl kadar ceza alır
sonra iyi hali gözönünde bulundurulur bi sürü daha ceza indirimi ile 1 yılda çıkar gibi.
af gibi çalışan Ceza İnfaz Kanunumuz var
diyecek başka bir şey bulamıyorum

canı açımamışki böyle yanlışlıklar yapıyor nediyelim cenabı allah ıslah etsin

ölüme sebebiyet vermeden 10 yıl kadar ceza alır
sonra iyi hali gözönünde bulundurulur bi sürü daha ceza indirimi ile 1 yılda çıkar gibi.
af gibi çalışan Ceza İnfaz Kanunumuz var
diyecek başka bir şey bulamıyorum

ne ölüme sebebiyeti beaa resmen öldürmüss :cyclopsan :pr: :pale:
allah kurye arkadasimizin yakinlarina sabir versin ve bu duyarli arkadasimizdanda allah razi olsun en azindan kani yerde kalmamis oldu...:pale: :pale:

Annem hep der oğlum dikkatli sür , git ama ben dikkat etsem ne olur , böyle hayvanatlar oldukdan sonra memlekette :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar