evet arkadaslar motor bugun bulundu pek mutluyum .saat 11 cıvarı telefon geldı hakan adında bı polıs memurundan , kendısı aynı zamanda motoru bulan yunuslardan bıtanesı . hemen gıttım karakola motor kayısdagı cıvarında ıstanbul caddesı dıye bıyerdu bulunmus motoru kullanan 2 kısıyle beraber . depo kılıdıyle arka koltuk altındakı yerın kılıdı kırılmıs arkadakı kılıdı kırarkende kırlıdın etrefını kazımıslar bıraz onun dısında motorda herhangı bı darbe yok .cok mutlouyum kelımeler kıfayetsız 
işallah senın fazerda bulunur kardes ben cok umıtsızdım bulunmaz dıye dusunuyodum ama 2 gun surdu umarın senınde ıyı haberı almana az kalmıstır
evet aynen kaskocuya gıdıcem dün motorum calındıgının ertesı gunu sıtede baslık acıldı bı arkadasımız hyosuna kasko yaptırmıs baslıgı gorunce zaten ıcım cız etmıstı sıra bende artık
gozun aydın arkadasım. benim calınan fazerdan hala haber yok((((
işallah senın fazerda bulunur kardes ben cok umıtsızdım bulunmaz dıye dusunuyodum ama 2 gun surdu umarın senınde ıyı haberı almana az kalmıstır
süperrr...kendi motorum qibi sewindim...acilen KASKOOOCUYAAAA![]()
evet aynen kaskocuya gıdıcem dün motorum calındıgının ertesı gunu sıtede baslık acıldı bı arkadasımız hyosuna kasko yaptırmıs baslıgı gorunce zaten ıcım cız etmıstı sıra bende artık
Son düzenleme: