34 DZ 5523 plakalı KTM Duke 200 ABS turuncu. 2000TL para ödülü

34 DZ 5523 plakalı KTM Duke 200 ABS turuncu renkli motor 4 Kasım 2014 saat 06:30 sularında Beyoğlu'nda çalınmıştır
Bulan ya da bulunmasına yardımcı olanlara 2000TL para ödülü vardır.
İletişim için: [email protected]

Yuh be yuh o.çocukları vurgun yaptı resmen.Dün kaç tane motor çalındı yahu böyle İstanbul'da ? Küçük sınıf galerisi mi yapıyo bu kansızlar ?

Geçmiş olsun inşallah motorunu bulursun. Ümitsizliğe kapılma, bulan arkadaşlar oldu onlara danış

Çok geçmiş olsun. Duke hayali kuran biri olarak motorunun çalınmasına daha bir başka üzüldüm. Umarım en kısa sürede kavuşursun.

Kamera görüntüsü falan yok mu?

Yuh be yuh o.çocukları vurgun yaptı resmen.Dün kaç tane motor çalındı yahu böyle
İstanbul'da ? Küçük sınıf galerisi mi yapıyo bu kansızlar ?

Geçmiş olsun inşallah motorunu bulursun. Ümitsizliğe kapılma, bulan arkadaşlar oldu onlara danış

Çalıp çalıp ödül parasini cepe indieyolardir ibne ler.
Geberirler inşallah.

Bulundu.. Fatih'te bir yunus "bu motor bu tiplere fazla" diye müdahale edince .. :)
karakola almaya gidiyor sahibi.. Teşekkürler arkadaşlar.

of çok iyi haber!

çalınmadan önce aldığı güvenlik önlemleri hakkında bilgi verebilir misin? ve şimdi ne gibi önlem alacak?

bu arada 'çalındı-para ödülü' şeklindeki açıklamalar dolandırılmaya çok müsait bilginize.

okuduğum ilk bulundu haberi, sevindim. darısı diğer motoru çalınanların başına. yüksek cezalar gerekli yüksek!

Bulundu.. Fatih'te bir yunus "bu motor bu tiplere fazla" diye müdahale edince .. :)

bu polis arkadaş kimse çok teşekkürler. Ülkemizdeki standart polisliğin çok önünde bir adım atmış.

motorunuz bulunduğu için de çok sevindim, geçmiş olsun.

Helal olsun polis memuruna... Benim anlamadığım, bu motorları nasıl çalıyorlar ? Immobilizer yok mu bunda ?

Son düzenleme:

Demiştim ümidini yitirme diye. Gözünüz aydın çok sevindim. Sizden ricam o polis memurunun kim olduğunu öğrenip gidip içten bir teşekkür etmeniz.

geçmiş olsun inş bulursun ama keşke o 2000 lira ile güvenlik önlemi alsaydın paran yine sende kalmış olurdu

geçmiş olsun inş bulursun ama keşke o 2000 lira ile güvenlik önlemi alsaydın paran yine sende kalmış olurdu

bulunmuş motor, bir kaç mesaj yukarda iyi haberi yazmış..

umarım bundan sonrası için o kenara ayırdığı 2000 liranın komplesini olmasada bir kısmını güvenliğe yatırır..

- fren disk kilidi
- sağlam zincir
- alarm sistemi (beni tıkla)

Valla çok sevindim bulunmasına arkadaşlar giderken yollarda bende aynı durumla karşılaşıyorum. Araba ile denk gelirse şüphelenirsem takip edeceğim bir gün. Şu araç içi kameram gelsin birde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar