Merak iyi birşey bence. Baktın başlık seni ilgilendirmiyor girmezsin abi :bounce:
Millet niye sikayet eder bilmiyorum zorla girilecek diye bir kural mi var.
Bakarsin baslik seni ilgilendirmiuorsa girmezsin.
O kadar geyik basliklari niye yaziyorsunuz ki o zaman
insanlar buraya vakit gecirmek icin giriyor zaten modlar cokta gereksiz ise mudahale ediyor.
bu sorun yeni acilan basliklarin cogunda var.
Niye actin bu basligi bunun icinmi actin vs vs.
Ben giriyorum foruma bakiyorum hangi baslik beni ilgilendiriyorsa benim amacim icinde ise yazarim yada okurum.
Ama tutupta ne gerek var bu basliga demem sizde demeyin arkadasim.
Ps. Bu arada yukarda resmini attigim cbf 250. Yi gorenler. ben bu motoru 40 bin km de sattim sattiktan 6 ay sonra 24 binde ilani vardi sonra burda gezi. resimlerinde gordum sattigim kisi kullaniyordu nasil bu is anlamadim.
girmeden başlıktan ne anladığını yazarmısın kardeş.gereksiz ve saçma sapan başlıklar mt.nin tadını kaçırdı zaten.Millet niye sikayet eder bilmiyorum zorla girilecek diye bir kural mi var.
Bakarsin baslik seni ilgilendirmiuorsa girmezsin.
O kadar geyik basliklari niye yaziyorsunuz ki o zaman
insanlar buraya vakit gecirmek icin giriyor zaten modlar cokta gereksiz ise mudahale ediyor.
bu sorun yeni acilan basliklarin cogunda var.
Niye actin bu basligi bunun icinmi actin vs vs.
Ben giriyorum foruma bakiyorum hangi baslik beni ilgilendiriyorsa benim amacim icinde ise yazarim yada okurum.
Ama tutupta ne gerek var bu basliga demem sizde demeyin arkadasim.
Ps. Bu arada yukarda resmini attigim cbf 250. Yi gorenler. ben bu motoru 40 bin km de sattim sattiktan 6 ay sonra 24 binde ilani vardi sonra burda gezi. resimlerinde gordum sattigim kisi kullaniyordu nasil bu is anlamadim.
suç sende iyi adama satmamışın.