34 BU 8912 -Hyosung GT 250 R Siyah Gri 2007 Model 11326 Km aldığımın 2. günü çalındı.

ilgi ve dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar;

Ustalardan bahsetmememin sebebi size de genel bilgi olsun diye söylüyorum:

Bu işlerden çok iyi anlayan bir memurla konuştum beni baya bilgilendirdi eğer onlardan şüpheleniyorum diye ifade verirsen evlerinden aldırmak durumunda kalırız adama hırsız damgası vurulduğu için tazminat davası açma hakkı doğar daha da mağdur olursun sen sadece olanları yaz şüphelendiğini yazma dedi. Yedek anahtarlar sahibindeydi yazmak bariz fakat test sürüşünü yazmak şüphe uyandığı kanaatidir. Ve incelemeye alındığı takdirde tazmin hakkı doğar. Gayet doğal bir olaydan sen çalıntı ifadende bahsediyorsun dedi.

dostum oncelikle gecmis olsun! 2. olarakda o polis memurunu ben cok merak ettim kendisi resmen sacmalamis.. bir emniyet muduru oglu olarak sana su kadariyla yardimci olayim: sen ifadende suphelendigin her ismi soylemekle yukumlusun poliste teftis etmekle yukumlu.. oyle aman yazma hakkinda dava acar diye bir durum yok.. sen iftira atarsan gidip sucsuzken mahkemeye verirsen ve mahkemede sucsuz cikarsa anca o dedigi olur.. sen mahkemeye vermiyorsun ki supheli olarak polise veriyorsun.. sakin gec kalma git karakola ifade ver.Eger o semtin karakolundan tatmin olmazsan (aklima baska seyler geliyo simdi de soylemeyeyim) savciliga cik. o motor senin ve hakkini arayacaksin. nasil ki vergisini odemedin mi tepene biniyorlar, motorun calindiysa sen tepelerine bineceksin. Sakin korkma magdur olan sensin hicbir sekilde sen suclanamazsin. oyle tazminat falan resmen seni korkutmus o polis sahis.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun, bu şerefsizler adamın sevincini nasılda kursağında bırakıyorlar. onlarında yiyip içtikleri kursaklarında kalır da geberirler tez zamanda inşallah.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yazık günah ya yıllarca biriktirip motor alanlar var bir gecede motorun yerinde yeller esiyor , çalan o şerefsiz itler insallah bi trafik kazasında ölmezde bir ömür boyu sakat yasamaya mahkum kalırlar !!

Geçmiş olsun. İnşallah motorun bulunur. Senin de ihmalin olmuş. İstanbul şartlarında kapalı yerin yoksa disk kilidi ve direksiyon kilidi çok yetersiz önlemler. İlaveten sabit bir yere sağlam bir şekilde bağlamak ve alarm gerekli. Bütün bunlar bile motoru garantiye almaz. Tekrar geçmiş olsun.

Kardeş olaya bak: Defalarca İzmir 9 Eylül Hastanesinin arkasına aracımı park ettim,sorun yaşamadım. Sadece bi gün hastane arkasındaki bi kahve de çay içtim laptop açtım,bir iki maile baktım. Ordan hastanenin arkasında her zamanki yere park ettim. 2 saat içinde arka camı patlatıp,koltuğu kırıp bir sürü elektronik eşyanın içinden sadece laptopu almışlar. Bir de alınması en zor yerdeydi.
Kıssadan hisse zaten makinayı yeni almışsın,2-3 aylık olsa diyeceğim bakıp görüp keşif yapmışlar vs vs. Ama daha 2 günlük. Sencede benim olaydaki gibi bi tuhaflık yokmu? O nu zan altında bırakma,bunu zan altında bırakma iyi de:
Kim aldı makinayı?
Beni takip edip nokta atış yaptıkları gibi senin olayda ikisinden biri besbelli...
Geçmiş olsun,kazasız belasız...

hocam yerınde olsam aklım kalmasın dıye ustaya ve aracı satın aldıgın kişiye öyle muhabbete gıtmıs gıbı gıderım bı sıgara ısterım bak bakalım murattımı degilmi?denemekte fayda var...

ben her zaman diorum kapalı otoparkta durmayan motor geceleri tehlikelidir !!!
altı üstü 200 kilo 3 kişi çok rahat kaldırıp bi kamyona atabilir !

umarım en kısa zamanda bulunur!!!

disk kilidi felan olsada uraşmıyorlarki kay kay üzerine koyup götüren bile var alarmında üzerine inşaat köpüklerinden sıkıp sesinin duyulmamasını engelleyebiliyorlar daha neler neler var kapalı bir garaj şart :cat:

Çok büyük geçmiş olsun.
Motoru almadan önce motorun yerini belirlemek lazım.Olmuyorsa, yolu uzak olsa bile en sağlamı kapalı otopark:cat:
Umarım bulursun hocam...

gecmıs olsun ıssallah bulunur , hıc umudunu yıtırme cok yakın bı zaman once benımde motorum calındı hayatta bulunmaz dıyodum 2 gun sonra yunuslar buldular hıc bellı olmaz

valla servisin ve eski sahibi şuanda şüpeliler sen de biliyosun. inşallah bulunur motosikletin.

gecmis olsun abi kötü bir durum 2 gün calınmıs olması umudunu kaybetme derim.

Arkadaşım Sen En iyisi 2 kişi daha al Yanına Ücra Köşelerdeki Motor Parcaları Satan Yerlere Bana Şu şU Lazım De Bunu 2 Gün İçinde Temin Edebilirmiyiz Felan Motorunu Parcalamak İçin Calmışlardır %1000 Belki Bu Yolla Bulabilirsin

Geçmiş olsun. Aklıma takıldı bu motor 2 günde nasıl çalınır ?? Bu adamların öncesinde keşif yapıp bir gece izleyip üzerinde alarmmı var, kilitmi var diye araştırdıkları bilinen birşey. Birde kafama takıldı doğrusunu sen bilirsin tabi.

Noter satışı gerçekleştiyse noter kağıdının üzerinde adres yazar. Ben motoru sattığımda benim motorumu alan kişinin adresi benim noterden aldığım kağıdın üzerinde yazıyordu. e yedek anahtarda eski sahibinde. Bu kısmı bence atlama...

Sabah sabah okuduğum ilk haber bu olunca çok üzüldüm :(. Nefret ediyorum motosiklet çalanlardan, bütün hırsızlardan ediyorum ama motosiklet çalanlardan daha fazla ediyorum. Umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar