34 BN 4494 Plakalı Arkadaşa Teşekkür Ederim

Her akşam okul dönüşü 1. köprüyü kullanıyorum. KGS kartım olsa da bazen "acaba yanımda mı yoksa unuttum mu ?" diye endişe ederdim. Her geçişte ne kadar kredim olduğunu ekrandan görebildiğim için o konuda hiç sorun yaşamadım. Bu akşam dönüşte yine usulce yanaştım ve her zaman yaptığım gibi kartı okutmayı denedim, ama nafile. Alet kartı okumamakta direndi. Ben de sıradan çıktım, motoru kenara çektim. Kartı inceleyince orta üst tarafında 0.2-0.3 cm'lik bir çatlak oluştuğunu gördüm. Son bir defa okutmaya karar verdim, fakat sonuç aynıydı. Tekrar sıradan çıkıp geri dönerken kırmızı V-Strom'lu bir abi yanaştı ve "kgs mi bitti ? " dedi. Ben de kartın bozuk olduğunu, cihazın okumadığını anlattım. O da " Benim kartı okutayım sen geç" dedi. Böylelikle V-Strom'lu abinin kartıyla geçmiş oldum. O anın telaşıyla teşekkür edemedim. Sağa çektim yanımdan geçerken kornalaştık o kadar. Buradan teşekkür etmek istiyorum 34 BN 4494 plakalı arkadaşa. Çeyrek ekmek kokoreç borcum var :)

Ben de çok geçirmişimdir kartımla başka motorcu :wiinkk: Tek olmadığımı bilmek güzel :cat: Hatta bi beleşçi iki sefer denk gelmişti :p

Demekkı biryerlerde insanlık alevi hala tüm çoşkusuyla yanmakta ayakta selamlıyorum arkadaşı

helal olsun o abiye valla motorcu dostu budur işte motor kardeşliği heryerde heranda güzel

işte iki teler kardeşliği benkuryeyim ve günde 100 lerce iki teker kardeşimle slmlaşıyorum tanısam tanımasam hiç fark etmiyo bi korna oda bi korna merhaba bu kadar basit ama 4 telerde böyle bişey varmı yokkkkk

Hem kartı kullandıran hem paylaşan arkadaşı tebrik etmek gerek. V-stomcu abime şimdiden afiyet olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizde isteriz :p

helal olsun valla. herkes böyle dayanışma içinde olsa bizim bütünlüğümüzü bozamazlar işte. :)

Makine nickli abimiz olmasın :) onda V storm vardı yanlış hatırlamıyorsam :)

Son düzenleme:
İşte budur motosikletçi dayanışması. :)

Ben de dün öğlen işe giderken 1. köprü çıkışında sağda bir motosiklet kazası gördüm. Bir CBR1100XX sağa yatmıştı en sağ şeritte. Grenajlar parçalanmış, ön takım da hasar almış ve yağ içinde yüzüyordu. Yanında da gri bir VFR ve kırmızı bir 600RR vardı. Sanırım arkadaşlarıydı. Kazayı yapan arkadaş ayaktaydı ve birşeyi yoktu. Ben de durdum birşeye ihtiyaçları olup olmadığını sormak için, yokmuş; teşekkür ettiler ve gönderdiler beni. Maddi hasarlı bir kaza olması sevindiriciydi.

vay cimri vay adam seni köprüden geçirsin sen çeyrek kokoreç borcum var de yarım de bari :p

motorcu dayanışması budur işte :cat:

Kimdir o motorcu cabuk cıksın ortaya yok öyle kgs'ye kartı okutup jest yapmak:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte budur motosikletçi dayanışması. :)

Ben de dün öğlen işe giderken 1. köprü çıkışında sağda bir motosiklet kazası gördüm. Bir CBR1100XX sağa yatmıştı en sağ şeritte. Grenajlar parçalanmış, ön takım da hasar almış ve yağ içinde yüzüyordu. Yanında da gri bir VFR ve kırmızı bir 600RR vardı. Sanırım arkadaşlarıydı. Kazayı yapan arkadaş ayaktaydı ve birşeyi yoktu. Ben de durdum birşeye ihtiyaçları olup olmadığını sormak için, yokmuş; teşekkür ettiler ve gönderdiler beni. Maddi hasarlı bir kaza olması sevindiriciydi.

Ben üzülmeyeyim diye mi söylemedin bana :pale: Aferim aşkım :rendeer:
Yaşasın motorcu kardeşliği :mrgreen: Deniz çeyrek kokoreç biraz fazla olmamış mı cimri nolcek :queen: Ben olsam bi daha vermem kartımı sana :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar