Herkes motorcuya vermiş veriştirmiş ama kimse dememiş bu motorcu durup dururken niye böyle davranmış.? ya bu adam deli yada başka bir problem var konunun motorla yada motorcu olmakla alakası yok.
Meselenin özü şudur ki müslüman mahallesinde salyangoz satmaya gelmiş bu vatandaş. Dar kafalı bir tip olduğu ortada.
Ulan diye hitap etmek istiyorum kendisine ve sonra devam ediyorum ulan ..... akşama kadar bir motorcunun kaç araba tarafından sıkıştırılıp hayati tehlikeye sokulduğunu biliyormusun sen. Senin karın yada bir başka sürücü motoru görüyor geliyor motor fakat 4 tekerli araç tali yoldan atıyor kendin ana yola niye, çünkü o motor ve sürücüsü de insan evladı değil. Defalarca sıkıştırılıyor görüle görüle bile bile. 1 gram değer verilmiyor motorcuya bunlardan biride senin karın .
Gelip burda namus davası gibi anlatmışsın.
Eğer gelen bir otomobil, minübüs hele hele kamyon olsa böylemi yapar senin karın yada birbaşka sürücü.
Ha birde şu var sen karına birdahaki sefere 155 rakamının polis imdat olduğunu öğret o plakayı oraya versin ki gerekli işlem yapılabilsin.
Senin karın nasıl bir hata yaptıkı adamı çileden çıkardı. Gelip burda hariçten gazel okuma.
Öncelikle ilgi olumlu yaklaşım gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
Daha Sonra plakayı yanlış yazdığımı plakanın 34 BMM 80 olduğunuz düzeltirim.
Harbiturk nickli arkadaşa ulan iye hitap etmiyorum sanırım yazıyı okumadığı için böyle davranmış.
Ben eski bir motorocuyum, Benim de bir dönemler GPX 600 motorum vardı. bende sizin bahsetiğiniz sorunlarıelbette yaşadım. Bu nednle yolda gördüğüm motorlra daha dikkatli davranırım. Herşeyden önce onların bir kabini olmadığı için riskli olduğunu çoğu motor kullanandan daha iyi bildiğimi sanıyorum.
harbiturk nickiyle yazan dostum yazıyı bir daha okumanı tavsiye ederim
yazımda özellikle duran trafik yazdım.Duran trafikten kastım aracın hızının 0 km/h olduğudur.
Kaldırım ile aracın arasından geçmek isteyen bu adam aracın arka camına vurmuştur.
Bilmiyorum sen evli misin veya kız kardeşin var mı?
Sor bakalım kendisine araç içinde (aracın hızı sabit 0km/h) dururken arka camına patır putur vurulsa ne yapar? Korkar mı? Öfkelenir mi?
Yani burada duran bir araç ne kadar bir motora zarar verebilir?
Bu zat kaldırım ile araç arasından geçemediği için böyle davranıyor
Yani seenin yukarıda kurduğun tali yol, ana yola çıkma vs. gibi bir senaryo yok ortada.
Sonra araca tekme atıyor ve küfür ediyor. Ardından el hareketleri yapıyor. Biraz önce soru sorduğun kişiye değil bu sefer bu soruyuv kendine sor
"sen olsan ne yapardın?"
Ben çok sivri bir şey yaptığımı samıyorum
Oldukça hatalı, camianızın ismini kirleten bir motorcuyu motorcular camiasına şikayet etmek istedim, ettim.
Çok mu?
Yanlış mı?
Başlık ve içeriğinde bazı kişilerce sivri olabilecek kıımlar olabilir. Ancak bu olay senin başına gelseydi eminim daha konuyu dikkatli okuyup anlamadan bana ulan diye hitap ettiğine göre o adam çok ciddi küfürler savururdun.
Sonra yanında bir cep telefonu olmadığı için 155 i arayamıyor.
Aramadığımızı sanma, aradık.
Öğret diye bahsettiğin kişi olan eşim bir öğretmen.
Sanırım sorularına cevap bulabilmişsindir.
Bu arada başlığı açıp gitmedim.
İlgilenen arkdaşlara teşekkür ederim.