Boğaziçi köprüsü istikamatin de reşitle gidiyoruz trafik nispeten akıcı ama yoğun. Arkadan bir selektör gördüm fakat 2 3 araba arkada idi çok dikkat etmedim.
Sonra bir daha selektör yapılmadı ve bir anda önüme bir passat öyle bir kırdı ki bana silme geçti. Ben de selektör ve kornaya bastım sonrasında adam vargücüyle frene bastı.
Yani beni korkutma amaçlı değildi tamamiyle arkadan vurmam için frene bastı. Arka tampona dayandım adamın öyle sinirlendim ki inanın o an adamı orada boğabilirdim. Yanına geldim o sinirle el kol hareketleri yaparken üstüme kırdı. Sağ tarafa kaçtım vites düşürüp uzadım o an.
Arabada iki kişi var Reşit'le ikimiz her türlü adamların suyunu çıkarırız fakat benim sol bacağım şu an için biraz sakat yeni MR'dan çıktım, Reşit'de bu tür olaylara tövbeli. O an ilerideki polisleri gördüm ve adama kenara çek işareti yaptım o tekrar yanıma geldi ve bu sefer resmen beni öldürüyordu.
Bana vurmasına ramak kalmıştıki en sağ kaçıp frene bastım ve durdum. Şerefsiz de tam duracaktıki polisleri görünce var gücüyle uzadı oradan. Sonrası malum Reşit plakayı almış ben o sinirle alamadım zaten alsamda aklımda tutamazdım. Polis memurlarıda sağolsunlar ilgilendiler ve gerekeni yaptılar. Tamam trafikte bir iki kere magandaya rastgeldim fakat böylesini hiç görmemiştim. Adam öldürmeye teşebbüs resmen.
Sedat böyle olaylar senleyken başımıza gelmiyor