- Konu Yazar
26 Temmuz Çarşamba günü saat 19:15 civarı babam dogma ile erenköy-bagdat caddesinde sol şeritte giderken orta şeritteki 34 AD 6116 plakalı GRİ MERCEDES E 200 COMRESSOR bizim şeridimizi ihlal etmeye başladı.
İçinde 25 yaş civarı 2 erkek vardı.Babam sıkıştırıldığımız için durduğumuz bir ara aracın sürücüsüne eliyle işaret ederek "burası bir şerit burası da bir şerit" dedi.
Sürücü alaycı bir tavırla "allah allah...motorlar içinde mi?" dedi.
Babam "evet" deyince ".iktir" deyip gazladı.
Daha sonra sert bir şekilde benim önüme geçti...
Trafikte bu tarz insanlar oluğu müddetçe biz motorcular kesinlikle güvende değiliz.
Artık motorların trafikte araba ile eşit haklara sahip olduğunu insanların anlaması gerekiyor...Artık sesimizi çıkartmalı birşeyler yapmalıyız...Tabi yasal yollar aracılığıyla.Trafikte sıkıştırılmak,üstümüze direksiyon kıvrılması,biz yolda değilmişizcesine boş yolda bize çarpılması,burası senin şeridin değil emniyet şeridinden git diye azar yememiz hatta küfür işitmemiz....Canımıza tak etti artık...
Lütfen artık buna bir son vermek için bir çözüm yolu bulalım..
Mt ailesinden destek bekliyorum...
34 AD 6116 plakalı GRİ MERCEDES E 200 COMRESSOR e dikkat edin lütfen!
İçinde 25 yaş civarı 2 erkek vardı.Babam sıkıştırıldığımız için durduğumuz bir ara aracın sürücüsüne eliyle işaret ederek "burası bir şerit burası da bir şerit" dedi.
Sürücü alaycı bir tavırla "allah allah...motorlar içinde mi?" dedi.
Babam "evet" deyince ".iktir" deyip gazladı.
Daha sonra sert bir şekilde benim önüme geçti...
Trafikte bu tarz insanlar oluğu müddetçe biz motorcular kesinlikle güvende değiliz.
Artık motorların trafikte araba ile eşit haklara sahip olduğunu insanların anlaması gerekiyor...Artık sesimizi çıkartmalı birşeyler yapmalıyız...Tabi yasal yollar aracılığıyla.Trafikte sıkıştırılmak,üstümüze direksiyon kıvrılması,biz yolda değilmişizcesine boş yolda bize çarpılması,burası senin şeridin değil emniyet şeridinden git diye azar yememiz hatta küfür işitmemiz....Canımıza tak etti artık...
Lütfen artık buna bir son vermek için bir çözüm yolu bulalım..
Mt ailesinden destek bekliyorum...
34 AD 6116 plakalı GRİ MERCEDES E 200 COMRESSOR e dikkat edin lütfen!