3300km YARDIM Konya Adana Hatay Antep Adıyaman Urfa Mardin Malatya Sivas Nevşehir

Arkadaşlar kısmetse ağustos başı gibi eşimle birlikte aşağıdaki rotayı yapmak istiyoruz

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlerndirmelerinizi bekliyoruz

ilk gün Konya konaklama
bursa > kütahya > afyon > konya = 496 km

ikinci gün Adana konaklama
konya > karaman > mersin > adana = 423 km

üçüncü gün Hatay konaklama
adana > osmaniye > hatay = 214 km

dördüncü gün Antep konaklama
hatay > antep = 196 km

beşinci gün Adıyaman konaklama
antep > adıyaman = 149 km

altıncı gün Urfa konaklama
adıyaman > urfa = 109 km

yedinci gün Mardin konaklama
urfa > mardin = 188 km

sekizinci gün Malatya konaklama
mardin > diyarbakır > elazığ > malatya = 346 km

dokuzuncu gün Sivas konaklama
malatya > sivas = 247 km

onuncu gün Nevşehir konaklama
sivas > kayseri > nevşehir = 276 km

onbirinci gün Eskişehir konaklama
nevşehir > ankara > eskişehir = 510 km

onikinci gün Bursaya dönüş
eskişehir > bursa = 149 km

3300.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
ZX12R
:cyclopsan hmm ilk durak konya demek ..:) :rendeer:

valla nerde çadır kurarım diye hiç düşünmedim ama :silent:

otel_lokanta_gezi konusuna yardımcı olarbilerim sanırım.. :cat:

[email protected]

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
sevgili ozan,URFA-MARDİN konusunda,bizim 15 gün önceki gezimizin linkini veriyorum.sanırım açıklayıcı olacaktır.ADANA'daki hesaplı otel konusunda özelden bilgi vereceğim.bizde 4 temmuz sabahı KARADENİZ gezisine çıkacağız.olaki bizim burada olduğumuz tarihlerde,ADANA'da olursanız,sizlerle daha yakından ilgilenebiliriz.sevgilerimle.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...61109-1600-km-5-gun-ve-guneydogu-anadolu.html

:cyclopsan hmm ilk durak konya demek ..:) :rendeer:

valla nerde çadır kurarım diye hiç düşünmedim ama :silent:

otel_lokanta_gezi konusuna yardımcı olarbilerim sanırım.. :cat:

[email protected] 0534 406 54 49 mehmet yaman..:cat:

sağolasın Mehmet
yola çıkmadan önce alo derim müsaitsen görüşürüz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 AM ----------

sevgili ozan,URFA-MARDİN konusunda,bizim 15 gün önceki gezimizin linkini veriyorum.sanırım açıklayıcı olacaktır.ADANA'daki hesaplı otel konusunda özelden bilgi vereceğim.bizde 4 temmuz sabahı KARADENİZ gezisine çıkacağız.olaki bizim burada olduğumuz tarihlerde,ADANA'da olursanız,sizlerle daha yakından ilgilenebiliriz.sevgilerimle.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...61109-1600-km-5-gun-ve-guneydogu-anadolu.html

sağolasın Abi
link çok yardımcı olacak :)
biz de kısmetse Ağustos başı gibi düşünüyoruz ama tarih henüz netleşmedi

ohh maşallah, maşallah. Abi adanaya geldinmi haberimiz olsun.

Günaydın herkese... Ozan_Bursa arkadaşım Adana'da konaklayabileceğin yerler arasında Hekimevi de var. 3 yıldızlı otel muadili, temiz, nezih bir tesis. Benim şehre dışarıdan gelen hemen hemen tüm arkadaşlarım konakladı. Hepsi memnun kaldı. Telefonunu netten bulamazsan özelden mesaj at. Yollarım sana.

Antakya'da ise Harbiye beldesi şelalesi ve mutfağı ile ünlüdür. Harbiyedeki restorantlarda yemek yemedem ayrılmayın. Ayrıca dünyanın 2. büyük mozaik müzesi ve dünyanın en eski kilisesi Saint Pier'i görmenizi tavsiye ederim. Antakya merkezde çarşı içinde Han Restorantta bir öğle yemeğini de öneririm.

Günaydın herkese... Ozan_Bursa arkadaşım Adana'da konaklayabileceğin yerler arasında Hekimevi de var. 3 yıldızlı otel muadili, temiz, nezih bir tesis. Benim şehre dışarıdan gelen hemen hemen tüm arkadaşlarım konakladı. Hepsi memnun kaldı. Telefonunu netten bulamazsan özelden mesaj at. Yollarım sana.

Antakya'da ise Harbiye beldesi şelalesi ve mutfağı ile ünlüdür. Harbiyedeki restorantlarda yemek yemedem ayrılmayın. Ayrıca dünyanın 2. büyük mozaik müzesi ve dünyanın en eski kilisesi Saint Pier'i görmenizi tavsiye ederim. Antakya merkezde çarşı içinde Han Restorantta bir öğle yemeğini de öneririm.

sağolasın, teşekkürler

Rica ederim. Harbiye'de yemek yerseniz Hydro restorant en iyi iki tanesinden biridir. Şef garsona Dr. Hakan Kar'ın tavsiyesi ile geldik derseniz hizmette ve hesapta ayrıcalık sahibi olursunuz.

selamlar. öncelikle planınız çok güzel. Allah yolunuzu açık etsin.

by_001 ve killing_machine nickli üyelerle reelde de arkadaşız, hemen hemen 3-4 güne bir görüşürüz.

konya içinde her türlü ihtiyaçlarınıza yardımcı olabiliriz. yeter ki gelmeden 3-4 gün evvel bir "alo" deyin :)
benim numaram 505-625-25-06
ismim oğuz kağan.
saygılarımla

Agustos ayında Mardinde konaklamanda yardımcı olabilirim size ama yer bulamayabilirsiniz o tarihte turist sayısı çok oluryor. Erkenden rezervazyon yaptırman iyi olacak diye düşünüyorum.
Mardinde herhangi bir sorun yaşarsanız beni 545-924-1902 no dan ararsanız her türlü konuda yardımcı olabilirim size.
Kocaelideyim ama mardinden ailemi ararım onlar halleder:) Umarım geziniz güzel ve eglenceli olur, rotayı çok begendim. Saglıcakla kalın.:rendeer:

Saygılar.

Gaziantep İl Temsilcisi
Öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim Gaziantep de sizinle tanişmak isterim ...

ali aydemir 0535 937 97 74

tabiki görmeniz gereken yerler var. buraya geldiginizde haberimiz olursa bikacgün önceden, size elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.sevgiler

çok sağolun arkadaşlar
her önerinizi teker teker kaydediyorum :)
kısmetse geldiğimizde görüşmek üzere

Bence antepten sonra adıyaman yerine urfaya geçmelisin.Urfadan sonra adıyaman yaparsın. antep-urfa arası otoyolu kullanmak iyi olabilir diye düşündüğüm için böyle söylüyorum.Ve mardine kadar gelmişken arkadan hasankeyfe gitmeni de tavsiye ederim.mardin hasankeyf yolu motosikletle çok keyifli olabilir.O yolu arabayla gitmiştim de virajların tadı hala damağımda.ama ağustosta çok sıcak olacağını da ekleyeyim.

Son düzenleme:
sağolasın mephamd
hasankeyf i de not aldım :)

malesef ben de hatunda otomotivde çalıştığımız için izin tarihimiz fix
hep ağustosta ama hangi iki hafta olduğu henüz net değil
yani seve seve ağustos sıcağında yol yapıcaz

Şimdiden hayırlı yolculuklar. Sizin için bir araştırma yapmaya çalışırım. Aile için pansiyon pek yok diyebilirim. Genelde hep öğrenci pansiyonları var. Otel fiyatlarını bilmiyorum ama iki yıldızlı oteller mevcut, fiyatlarını az çok tahmin edebilirsiniz. Çadırda kalmaya gelince; mesire (piknik) alanımız var. Mümkün olursa buraya çadır kurma ihtimaliniz var. Genelde soğuk bir memleket olduğu için çadır kurup konaklanacak özel bir alan mevcut değil. Bana ÖM ile ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan konuları en kısa sürede cevaplamaya çalışacam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar