330 Lastik Ve Tek Maşa Racing Motosiklet Yapımı (Kawasaki ZXR750 - 95 Model)

Merhaba arkadaşlar,

Türkiye'de ilk ve tek olarak 95 model bir Kawasaki ZXR 750 racing motosikleti modifiye edip 330'luk yeni bir arka lastikle birlikte tek maşaya çevirme çalışmamıza ait ilk videodur. Şimdilik 4 bölüm yayınladık, arka jant yapımı, boyama, maşa yapımı, lastiği tutacak parçaların yapımını içeriyor. Destek olmak için aboone olmayı unutmayın :)

Motosiklet bittikten sonra aşağıdaki gibi olacak, hatta şu anda bitti fakat ufak tefek boya ve makyaj çalışmaları yaptığımızdan ve de işin büyüsü kaçmasın diye fotoğrafları yayınlamıyoruz.

P01Odd.jpg

Son düzenleme:
Sohbet ortamlarında şu model motor var bende değilde, 330 lastiğe biniyorum bende dersiniz hocam artik :)

Güzel çalışma teşekkürler, keyifle izledim.

Daha önce izlemiştim vaybe adam resmen motoru baştan yapmış dedim hemen abone oldum kanala. Ustalığınıza ve yeteneğinize imrendim doğrusu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------

Not: Tamam kawasaki ama keşke yeşil olmasaymış. Bu motorun rengi daha özgün olmalıydı.

Super Moderator
Birşeyleri üretebilmenin verdiği mutluluğu veren birşey daha görmedim bu güne kadar ;) Artık ne anlarsanız...

Kapıdaki yazıya baya güldüm. Ne kadar bıktılarsa sorulardan. Kapıya yazmışlar cevabı. Suriyelilere özel cevap bile var :D

Tebrikler usta canavar olmuş alet. Yalniz ben o arkada duran turnikeler ile ilgileniyorum. Üreticisiniz sanırım [email protected] ye fiyat listesi isterim mümkünse.

Eldivenle çalışma haricinde yapılan iş 10 numara.

O yağlar tırnak aralarına, parmak izlerinin içine işleyecek.

7. bölüm yani Final yayınlandı, motosiklet hazır.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Merter Mc donald's da görmüştüm 1 hafta oldu galiba.
Cb650f le geldim görmüşsündür mutlaka beni.
Güzel olmuş herkes lastiğin fotoğrafını çekiyordu. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar