Ben de kullanıyorum. Neden sordunuz? Merak ettim.Artık motosiklet kullanmıyor musunuz?
Ben de kullanıyorum. Neden sordunuz? Merak ettim.Artık motosiklet kullanmıyor musunuz?
Kullanıyor musunuz değil, kullanmıyor musunuz diye sormuştum admin arkadaşa.Ben de kullanıyorum. Neden sordunuz? Merak ettim.
Ben şu anda "eskiden kullandığı şekilde kullanmıyor" diye, "şimdiki kafam olsaydı o zamanlar öyle kullanmazdım" denmiş gibi anladım.Kullanıyor musunuz değil, kullanmıyor musunuz diye sormuştum admin arkadaşa.
Ben de aynısını anladım.Ben şu anda "eskiden kullandığı şekilde kullanmıyor" diye, "şimdiki kafam olsaydı o zamanlar öyle kullanmazdım" denmiş gibi anladım.
Aslında cinayet demek lazım. Haklısınız.Kurallara uyulmuyorsa adına kaza demek ne kadar doğru.. Hızlı sürmek, alkol almak vs... Evet tercihtir, tamam zevklidir falan ama doğru değildir. Tercihi ve ya zevki sonucu masum biri zarar görmez umarım
Sürat motosikletinden söz ediyorum.. Motosiklet bir tutku vazgeçmek pek olası durmuyor şuan için. Yaş ilerledikçe daha makul olanlara evriliyor hepsi bu.Artık motosiklet kullanmıyor musunuz?
O daha sonra, alzheimer riski arttığında. Oraya var daha...sudoku.net