31 TEMMUZ 2005 - KERPE GEZİSİ!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]

babalar yakışıyomu sizlere. birde biz yeni site sakinlerine örnek olacaksınız. çok rica ederim kırıcı şeyler yazmayalım. herkes kendine motorcu herkesin motoru kendine güzel herkesin kendince bir sürüş tekniği ve tecrübesi var. yanlışmıyım ağalar..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar forum sayfalarında herkes fikirlerini belirtirken yazdığı yazıyı siteye göndermeden tekrar okusun sert eleştiriler yapmaktan kaçınalım.
Kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz sadece kendini fikrini belirtebilir bunuda yazarken kırıcı olmadan yapmalıyız.
Lütfen forum içinde kişisel tartışmaları taşımayalım.

+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

ah ahhh!!! bende olacaktimki fotografa bogacaktim sizi... :cherry:
güzel olmus. tebrikler...

canımcıklarım gezi fotoğraflarınıza baktımda motorlarınız ağır abi motorları. beni bozar. bu plandan haberdar olsaydım bile nasıl gelebilirim. bizim innova ayağını yere sağlam basan bir tip. 100 den sonra ben yokum diyor. birde bu var katılımın az olmasının nedeni kategori meselesi gibi. siz 150 160 180 derken kendi aranızda kapışsacaksınız bizde arkanızdan kedi gibi miyavlarız artık.

boy

@mete_han
Daha önce de dediğim gibi grup sürüşlerinde gruptaki en yavaş motora göre bir sürat belirleniyor. O nedenle benim motor sık sık hararet yapıyor o ayrı :mrgreen: Sen gel katıl bize, biz sana ayak uydururuz :)

yok baba sizin yanınızda moralim bozulur. kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsınız valla. ben biliyom. ben ıkına ıkına 100 le gideyim sen bir elinde sigara ıslık çala çala dersinki;

"yahu şuralarda bir innova vardı...hep bunu yapıyo...uzaklaşma diyorum bak beni dinliyomu...bidaha geziye çıkarırsam iki olsun"....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar