vay arkadas nerde uzak acı var ben ordayım fotonun en uzagında en kosesınde bıryerlerde duruyorumm 
vay arkadas nerde uzak acı var ben ordayım fotonun en uzagında en kosesınde bıryerlerde duruyorumm![]()
ama ben bugun cok rencıde oldum ustune bırde plakamı elıme verdıler ayıp ayıp cık cık cık elbet anadoluya gelıceksınız sız bu arada dıp not plaka yamulmus alttan yanı sokulmesı gayet normal ıyıkı yapıstırmaymıs yoksa kuyrukla bırlıkte alıcaktı adam
arkadaslar ben yokken bi macera yasamissiniz. plaka olayi neden oldu. birimi carpti
kırmızı ısıkta beklerken scooterın tekıarkadaslar ben yokken bi macera yasamissiniz. plaka olayi neden oldu. birimi carpti
kırmızı ısıkta beklerken scooterın tekısureklı arka lastıgıme dokunuyordu tutturamadı arka kuyruguma gırdı gerı gıdıncede plaka onda kaldı sıkıntı yok yarın tekrar yapıstırcam yamulklugunu duzelltım .Ayrıca benm resımlerı vardı onları ne zaman alıcz ki ?
arkadaşlar sagolsun cektıler duvar fotografı olucak pozlar ıns sılınmeden alabılırım bırkac kez basıma geldı pc coktu makıne suya dustu vs ınsan uzuluyor bugun o resımler ıcın tepelere tırmandım![]()
ekip çalışıyor heyecanla beklıyorum o zaman![]()
Arazide bütün gözler benim üzerimdeydi, gaza gelmek istemedim)
O yollara soktunuz ya motosikletleri, sürü psikolojisi böyle birşey olmalı![]()