30'a 1 Kala Motosiklet

Merhabalar

Aranıza İstanbul-Kadıköy'den katılıyorum. Senelerdir ertelediğim ve biraz geç kaldığım hayalimi bu sene gerçekleştirmek istiyorum.

Ekipmanlar tamam, Mayıs ayında ehliyeti de alınca geriye eğitim ve uygun motosiklete kavuşmak kalıyor.

Hyo GT250 naked, CBR250R arayışındayım.

Bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle :thumleft:

"Geç kaldım" diye bir durum yok, sen 30'a 1 kala alıyorsun/alacaksın, ben 32'de aldım, 2 yıldır da keyifle biniyorum(Foruma motor araştırmak için 2007'de üniversite zamanında üye olmuşum, motor alışım 2014 :queen: ). Genel olarak yaşla değil istekle, keyifle ve en çok da maddiyat ile alakası var. :D
Hoş geldiniz foruma.

Şimdiden hayırlı olsun diyorum :) Daha gençsiniz, ülkemiz şartlarında malesef aileden varlıklı değilseniz eğer ve iyi bir işinizde yoksa malum, insan anca 30 una doğru alabiliyor. Yerinizde çok kişi olduğundan şüpheniz olmasın. Tekeriniz düz bassın...

Ayni durumdayiz. 4 mayista emniyet randevum var. Sonra alacagim motorumuda. Bence belli bir yasa ve bilince erisildikten sonra alinmali motor. Otomobil gibi degil olay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba hayirli olsunda, bu saatten sonra zor, ne esneklik ne reflex, nede rahat bir bos kafa kaliyor insanda, hayat mucadelesinin icinde, genclik 25 ine kadar. Ondan sonra turkiyem sartlari yiyiyor insani, 2015 model cbr 1000rr sahibiyim, bu motosiklet 15 yil once lazimdi bana simdi degil. 20 li yaslarin basinda ayda 5 bin km motor suren ben simdi cok yatmasin diye garajimdan cikartip calistirip yerine koyuyorum motorumu.
Hele yogun bir isiniz var ise, evli coluk cocuk sahibi iseniz hic bulasmayin bu saatten sonra.

Hayırlı olsun @sympa şimdiden, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bende aynı hevesle yatıp kalkıyorum. Kanıma girdi motor sevdası. Şimdi ekipman ve ehliyet için gün sayıyorum.
Ehliyet kursu ve motor eğitimi için Ankara'da nereye gittiği sorabilir miyim? ve ne derece memnunsun.

Merhaba hayirli olsunda, bu saatten sonra zor, ne esneklik ne reflex, nede rahat bir bos kafa kaliyor insanda, hayat mucadelesinin icinde, genclik 25 ine kadar. Ondan sonra turkiyem sartlari yiyiyor insani, 2015 model cbr 1000rr sahibiyim, bu motosiklet 15 yil once lazimdi bana simdi degil. 20 li yaslarin basinda ayda 5 bin km motor suren ben simdi cok yatmasin diye garajimdan cikartip calistirip yerine koyuyorum motorumu.
Hele yogun bir isiniz var ise, evli coluk cocuk sahibi iseniz hic bulasmayin bu saatten sonra.

Bilader sen ne olumsuz düşünen bi adamsın. Hangi konuda senin mesajını görsem hayat enerjimi çalıyosun. Az pozitif ol, saçma sapan mesajlar yazıyorsun.

hayırlı olsun,
ben de üsküdardayım karşılaşmaya gerek yok görüşürüz muhakkak :)

benim daha önce 2008 yılında 23 yaşında motosikletim vardı ve 1.5 sene sonra sattım.
aradan geçen yaklaşık 7 yıl sonra 10 gün önce yeniden motosiklet aldım ve kendimce en güzel zamanı olduğunu düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık yaşlanıyoruz bu gerçek yaş 30 dedin mi ilk motorunu alırsın ikinci karını alırsın gençlik yavaşça elden gidiyordur doğan çocukların büyüyordur hayat 30 güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar