300Bin TL 2.EL Yada Sıfır 600 Bin Tl ye kadar Vade Farksız Motor Önerisi

Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi ;
300 Bin liraya kaliteli , 2.el piyasası güçlü olan yada Sıfır 600 bin tl ye kadar vade farksız taksit imkanı olan sorunsuz motorlar için tavsiyelerinizi bekliyorum.

CC : En az 350
Yıl : En az 2021 Düşünüyorum "ama" motoru 3-4 Sene sonra satmak istiyorum bu yüzden belki sıfır almak daha mantıklıdır ?
Türü : Yarış - Naked - Sport Touring NX500 tarzı.

Kendim araştırdım ama Honda 500 Lükler haricinde yüksek CC li olup Taksit yapan motorlar bulamadım.
Benelli 502 vardı soru işareti olan sıfır en ucuzu 370 olmuş :))) ( Zaten piyasası kötü )
Triump-Aprilla markasını gördüm çok beğendim ama taksit kampanyası yok.
Ktm batma eşiğinde olduğu için düşünmüyorum.

Honda harici Kawasaki çok hoş duruyor Ninja 500 , Triumpda 660 Trident biraz aşıyor bütceyi ama hasta oldum motora çok güzel gözüküyor aslında hemen hemen her motora baktım ama sizin tavsiyenizi almak istedim araştırmak bir yere kadar önemli olan her zaman tecrübe...
Kim bilir bir abi gelir CF MOTO 450SR la 120k km yaptım der tavsiye ediyorumder oladabilir yani...

İyi gezmeler efendim....

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sıfır 600 bin tl ye kadar vade farksız taksit imkanı olan sorunsuz motorlar için tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdi reklamlar...
fihzsxp.jpg

Tiger Sport 660, hatta yeşilimsi bi rengi var, 12 taksit de yapıyormuş (vade farklı muhtemelen). Lütfen bu motoru alın ve siteye bol bol fotoğrafını atın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aprilia Rs 457 de 2024 model sıfır motorlarına vade farksız 3 taksit uyguluyormuş.

Gerçekten çok tatlı bir motor, sadece sahibinden de ilanlarda sıfırını göremedim ve fiyat listesinde gözükmüyor aramaları için bilgi gönderdim teşekkür ederim <3 .
Tiger Sport 660, hatta yeşilimsi bi rengi var, 12 taksit de yapıyormuş (vade farklı muhtemelen). Lütfen bu motoru alın ve siteye bol bol fotoğrafını atın.
İletişime geçtim vade farksız taksit yaparlarmı bilmiyorum ama olursa motor çok güzel <3
Aprilia Rs 457 de 2024 model sıfır motorlarına vade farksız 3 taksit uyguluyormuş.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim abim <3 Motor güzel ama 3 Taksit bütcemi zorluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi reklamlar...
fihzsxp.jpg
Hocam belki yanlış anlaşılabilir 600bin tl komple kredi değil yarısı nakit yarısı taksit olan motorlar var ve gerçekten sayıları az değil söylemek istediğim oydu ki 600bin tl olması şart değil örnek
Honda CBR 500R 250Bin Nakit 280 Bin Tl 12 Taksit yapıyor vade farksız

Aslında bu konuyu derinlemesine konuşmak lazım ama kısaca belirteyim.

Salı akşamı Yunanistan Selanik'e gittim ve bu sabah saat 05 gibi döndüm. İş gezisi sebebiyle gittim. Kuzeyden güneye Yunanistan'ı 3 gün boyunca gezdim. Kavala, Tasos, Selanik, Halkidiki bölgesindeki her yeri gezdim.
İzlenimlerimi aktarayım. Yunanistan'da gördüğüm her NC 750 e karşı 10 adet Vstrom 650 gördüm. Çok fazla miktarda Varadero gördüm. Tdm 900 de bol miktarda vardı. Yamaha vs kawasaki de bol miktarda var. Ama açık ara en çok gördüğüm motosiklet vstrom ve hemen arkasında africa twin 750 modeliydi. Yeni model motosiklet yok denecek kadar azdı. hatta Vstrom sahiplerinden biriyle ayak üstü konuştuk. Motosiklet 2008 modeldi. Önümüzdeki hafta Romanya turu yapacakmış. Hem yağ soğutma hem de su soğutma olduğu için yol yapan bir kişi için en uygun motosiklet olduğunu söyledi. Bunun yanında neden Türkiye'ye gelmediğini sorduğumda çalıştığını ve Karadeniz rotalarını bildiğini ama izninin yeterli olmadığın belirtti. Diğer bir Strom 2002 modeldi ve yeni gibiydi. Bu gezi benim Yunan bölgesine 5. gezim ama ilke defa motosiklet konusunu özellikle inceledim. Benim bakış açımı çok değiştirdi.

Son düzenleme:

Gel hocam bunu vereyim sana. Safkan gücü hisset :D
Hocam çok kızgın bakıyor ben bunu hakim olamam ama o belki bana olur :D , şaka bir yana gerçekten korktum. :D
Ktm 390 adv ve triumph tiger sport 660 aklıma gelenler.
Teşekkür ederim.

Salı akşamı Yunanistan Selanik'e gittim ve bu sabah saat 05 gibi döndüm. İş gezisi sebebiyle gittim. Kuzeyden güneye Yunanistan'ı 3 gün boyunca gezdim. Kavala, Tasos, Selanik, Halkidiki bölgesindeki her yeri gezdim.
İzlenimlerimi aktarayım. Yunanistan'da gördüğüm her NC 750 e karşı 10 adet Vstrom 650 gördüm. Çok fazla miktarda Varadero gördüm. Tdm 900 de bol miktarda vardı. Yamaha vs kawasaki de bol miktarda var. Ama açık ara en çok gördüğüm motosiklet vstrom ve hemen arkasında africa twin 750 modeliydi. Yeni model motosiklet yok denecek kadar azdı. hatta Vstrom sahiplerinden biriyle ayak üstü konuştuk. Motosiklet 2008 modeldi. Önümüzdeki hafta Romanya turu yapacakmış. Hem yağ soğutma hem de su soğutma olduğu için yol yapan bir kişi için en uygun motosiklet olduğunu söyledi. Bunun yanında neden Türkiye'ye gelmediğini sorduğumda çalıştığını ve Karadeniz rotalarını bildiğini ama izninin yeterli olmadığın belirtti. Diğer bir Strom 2002 modeldi ve yeni gibiydi. Bu gezi benim Yunan bölgesine 5. gezim ama ilke defa motosiklet konusunu özellikle inceledim. Benim bakış açımı çok değiştirdi.
V Stromlar gerçekten çok tatlı honda tarzı uygun bir kampanyasını yakalarsam sanırım V strom alıcam

Motosikleti
Ns200 15"

V-Strom diye boşuna demiyoruz. :)

Şakası bir yana Tdm 900 hoşuma giden model Ama ülkemizde ölü doğmuş.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
aha geldi Hondacı :D yeni aldım brom. 1 ay olmadı. Hondacı tayfaya kurban etmemek için uğraşıyorum adamı
ne hondacısı ulan nx500ü sıradakilere değil de kankilere verdiler diye düşman kesildim adamlara and içtim bidaha honda almamaya hatta yarın diomu yakacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar