30000 km yi devirdikten sonraki ilk kazaya kılpayı hata yüzde yüz BENDE

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün yine gittim o viraja inşallah tutturabilmişimdir. yanlız ilk görüntü başka bir yola aittir. diğer 2 video görüntüsü dünkü kaza atlatmış olduğum virajdır.

bugün yine gittim o viraja inşallah tutturabilmişimdir. yanlız ilk görüntü başka bir yola aittir. diğer 2 video görüntüsü dünkü kaza atlatmış olduğum virajdır.
https://www.youtube.com/watch?v=RP6icJAl5Ls

boş ver o virajı gitme bir daha orayı en içten girip sonradan açılman gerekirken en dıştan (bir şey olsa motoru dikleştirip nereye gideceksin )girip ideal çizgiye (içeriye ) girmek için zorluyorsun motoru özet olarak apeks noktan çok dışta

sana bir doz bu ilacı yazıyorum

Son düzenleme:
O yolda içe girmezse bu sefer trafiğe yakın oluyor, magandanın biri bağlantı şeridine atlayabilir veya yola bağlanırken içeride olursa herhangi bi kayma etme durumunda da hareket mesafesi olur. öbür türlü hoop akan şeride... Ben mi yamuluyorum acaba. Bir de orası tekniğe çizgiye bakılacak bir yer değil gibi. Beyaz çizgiler zaten kaydırır, e asfaltta berbat görünüyor. Tek çare yavaş gitmek

Ek olarak iç, dış, iç tekniği pist kafasıfır, viraja en geç girip en hızlı çıkmak için. Tafikte maksimum görüş ve diğer arabaları kollamak olmazsa olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar