3000.Tlye Kadar 0Km Scooter Tavsiyesi

3000.Tlye Kadar 0Km Scooter Tavsiyesi istyorum yardımcı olucak varmı arkadaşlar daha önce cup konusu açtım ama scooter almak istyorum artık.

O fiyata sifir var mi scooter??

Ben bi ara PCX ve Cygnus X bakmistim ama onlar pahaliydi.

Cygnus L diye bir model var 3.600 civari ama onu da yurtdisi sitelerinde hic gormedim.

Bir tek Turkiye'de mi var acaba.Fason olmasin :D

kardeş sıfıra odaklanma. çinli scooterler cok kötü plastik aksamları bizim yollara dayanmıyor.
demir saç kasa scooterlere yönel. ikinci el honda activa yamaha tvs wego filan bunları düşün
bunlar en az 3 -4 tane çinli eskitir

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam Mondialin En merak ettiğim modellerinde scooterda hiç sevmem ama bu modelin tipi hoşuma çok gidiyor

*Mondial 150gomax
*ön arka disk fren
*150cc 7.10kw /9.5 Hp
*11Nm Tork 5600D

145082140pcx.jpg

360-mondial-scooter-gomax-150-33_54743800.png

1450821400nc.jpg

2013425172318_398.jpg

Tek kötülüğü Mondial adlı bi markaya düşmesi ve 3.776 tl 3.500tl idi zam geldi :)

Honda Fizy öneririm
Fakat ;

Honda Activa 2.el olarak
TVS Wego (Saç kasa ve sonuçta kaliteli motor)
Yamaha Cygnus L (fakat fizy vs kadar çok kullanılan model değil)

O fiyata sifir var mi scooter??

Ben bi ara PCX ve Cygnus X bakmistim ama onlar pahaliydi.

Cygnus L diye bir model var 3.600 civari ama onu da yurtdisi sitelerinde hic gormedim.

Bir tek Turkiye'de mi var acaba.Fason olmasin :D

bu arkadaşında dedıgı gıbı cygnus l olabılır...hatta yakından ıncele kalıtesı gayet ıyı herhangı bır çınlı ıle kıyaslayınca...fıyat olarak sanırım en uygun motor japon menşeılı markalar ıçınde...jantları bıraz küçük...ayrıca bu scooter fason degıl yurt dışında vity adıyla satılıyor o yüzden cygnus l diye bakarsanız bulamazsınız

çinlilerden uzak dur..ebatın küçükese temiz bir yamaha bws lere de bak..

F54

al sana sukıtır pazarlıkla 3 e alınır çin malında bulamayacağın servis destiği teknoloji yakıt ekonomisi herşey var satacağın zaman da 10 kuruş zarar etmessin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sezona-gider-151753959/detay

yeni başlayacagım ilk kotorum olcak vitesli süremem denedim olmadı yaş 16 ehliyete 11 ay var

Merhaba arkadaşlar
ilerleyen zamanlarda mondial 125 znu almayı düşünüyorum. nostaljik görünümü beni benden aldı ve uygun fiyatıda. bi çinli olduğu için alınmaz deniyo hep. ama ben skuterimi hor kullanmayacağım her türlü bakımını yapabilirim. illada o motor alınmaz mı diyosunuz? bütçem malesef daha fazlasına el veremiyo tabiki bende vespa almayı isterdim.
sizce çok kötü bi motormudur anlayan bilenlerden yardım lütfen. motoru sıfır alacağım

kardesım mrb nasılsın ? sana soyle soyleyeyım 0 bıle olsa cınlı bır scooter' den mutlaka uzak dur. cınlılerın scooter lerı cok cabuk dagılıyor

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence siz motora başlamayın ne gerek var yağmur yağsa kullanamazsın kullandın desek bi çamurdan yada sudan geçsen sırılsıklam olursun lastik bi kaydımı hayatını tersten görürsün zaten trafikte hiç tınlamıyorlar daima sıkıştırıyorlar Trde yollarda bozuk boş ver bence 2 teker şeytan işi araba alın 4 teker her tarafı kapalı mis gibi kaloriferide açarsın ne rüzgar ne su ne çamur :) alttan müzigide verir sigaranıda yaktınmı varmı daha keyiflisi öbür yandan motorla uğraş dur....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar