Clover GTS-3 varmış bak güzel, Motomax'te indirimde.aklımda shima sonic var bu bütçede mantıklı mı farklı alternatifler var mıdır
shima sonicten iyi midir sonicin görünüşü çok hoşuma gitti özellikle gri rengiClover GTS-3 varmış bak güzel, Motomax'te indirimde.
![]()
Clover GTS-3 Korumalı Yazlık Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Clover GTS-3 Korumalı Yazlık Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenlerwww.motomax.com.tr
Bu da iyiymiş.
![]()
Clover Storm Korumalı Motosiklet Eldiveni Gri Kamo Fiyatı ve Özellikleri
Clover Storm Korumalı Motosiklet Eldiveni Gri Kamo Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenlerwww.motomax.com.tr
Bu da iyiymiş.
![]()
Shima X-Breeze 2 Korumalı Motosiklet Eldiveni Fiyatı ve Özellikleri
Shima X-Breeze 2 Korumalı Motosiklet Eldiveni Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenlerwww.motomax.com.tr
Çok bi farkları olduğunu zannetmiyorum ya, bu bütçede alacağın eldivenlerin hepsi aşağı yukarı aynı kalitededir. Şahsen ben Clover GTS-3 alırdım, avuç içi sliderı daha etli duruyor, tipi de güzel. Ama hangisini alırsan al pişman olmazsın.shima sonicten iyi midir sonicin görünüşü çok hoşuma gitti özellikle gri rengi