3000 tl rası tavsiye

Merhab arkadaşlar uzunca süren bi düşüme süreci sonunda kararımı verdim Bütçem 3000 tl Bu fiyat aralığında alına bilcek Enduro yada ATv önerilerinizi bekliyorum (Off road amaçlı) çok zorlasam 3.500 tl anca cıkar arkadaşlar boyum 1.72 kilo 60-65 teşekkürler:rendeer:

gercekten anlayamiyorum boy, kilo ve motor secimi arasindaki iliskiyi. zekamda bir gerilikmi var yoksa. :(

gercekten anlayamiyorum boy, kilo ve motor secimi arasindaki iliskiyi. zekamda bir gerilikmi var yoksa. :(

söyle özetliyelim bir enduro motorun boyu cbr yada normal bi motora gore çok daha fazladır bende hem arkadaşlrın yorumlarını almak hemde boyumun bu tür motorlar için uygun olup olmadığını sorma istedim yanlız ayrıntıya takılmasakta konu hakında yardımcı olsak daha faydalı olacak sanırım

söyle özetliyelim bir enduro motorun boyu cbr yada normal bi motora gore çok daha fazladır bende hem arkadaşlrın yorumlarını almak hemde boyumun bu tür motorlar için uygun olup olmadığını sorma istedim yanlız ayrıntıya takılmasakta konu hakında yardımcı olsak daha faydalı olacak sanırım

sana şöyle söyleyeyim, bmw f650 gs'nin 2. motorum olmasını o kadar çok istiyorum ki... bu kadar mantıklı bir motosiklet olamaz bence. çin mallarının titreşim makinaları olduğunu duymuştum. pek bilgim yok, keşke yardımcı olsam.

İnş istediğimiz motorları alırız ama Enduro olmasada Atv tavsiyeside olabilir

Honda XLR 125. Yağ gibi makinedir, temizini bulursanız hiç kaçırmayın. Piyasada pek yoktur fakat gerçekten XL'den iyi olduğu yönler de var. Kaymak gibi vites kutus var mesela, çok hoşuma giderdi. Bilfiil 2 yıl kadar kullandım, gayet de memnundum. Yoğun olarak İstanbul trafiğinde kullanmakla beraber spesiyallerle birlikte araziye girmişliğim de vardır, kullanımı çok kolaydır.

Tek eksisi yaşı.

Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar