3000₺ BÜTÇE İÇİN KASK ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Merhaba,50CC Scooter aldım düzgün bir kask almak istiyorum dikkat etmem gereken incelemem gereken yönler nelerdir acaba.Birkaç model baktım ama pek bilgi sahibi değilim. LS2 ve NCR olanlara denk geldim içime sinmediler açılır kask istemiyorum güvensiz olduğumu belirtmişler,sizler ne önerirsiniz.Bütçeyi kaskın hak ettiğine göre değiştirebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba,50CC Scooter aldım düzgün bir kask almak istiyorum dikkat etmem gereken incelemem gereken yönler nelerdir acaba.Birkaç model baktım ama pek bilgi sahibi değilim. LS2 ve NCR olanlara denk geldim sizler ne önerirsiniz.
Hocam çene açılır kask dusunyorsanız ilk başta onu elemeniz gerekiyor. Korumaz güvensizdir. Alabilirseniz Scorpion gibi kaliteli bir kask alın. Çünkü model yükselteceksiniz kendim yaşadım biliyorum :D LS2 ye gelince rapid2 kaskı var bende yoğurt kabı gibi ama ilk kazada korur. Axxis de bakabilirisinz f/p kendisi. LS2 Den daha iyidir. (ncr sakın almayın)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
DRD kampanya yapmıştı HJC C70N ve C10'du sanırım. C70N'de güneş vizörü falanda var. Farklı modellerde 2 tane kaskım var gayet memnunum. Örnek olarak atıyorum;
https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c10-kask-beyaz

Ncr hiç hoşuma gitmedi zaten LS2 de herkesin dilinde olduğu için pek emin olamadım.Çene açılırı eledim zaten direkt güvenlik daha önemli benim için.Motoru aldığım ilk andan itibaren Cc yükselteceğimi hissettim ben de 😂
Hocam çene açılır kask dusunyorsanız ilk başta onu elemeniz gerekiyor. Korumaz güvensizdir. Alabilirseniz Scorpion gibi kaliteli bir kask alın. Çünkü model yükselteceksiniz kendim yaşadım biliyorum :D LS2 ye gelince rapid2 kaskı var bende yoğurt kabı gibi ama ilk kazada korur. Axxis de bakabilirisinz f/p kendisi. LS2 Den daha iyidir. (ncr sakın almayın)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DRD kampanya yapmıştı HJC C70N ve C10'du sanırım. C70N'de güneş vizörü falanda var. Farklı modellerde 2 tane kaskım var gayet memnunum. Örnek olarak atıyorum;
https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c10-kask-beyaz
Araştırayım hocam teşekkür ediyorum

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Baslangic kaski diye birsey yoktur. Kullandiginiz motorun hacmi veya gücüne göre de kask yoktur.

Sadece kullanim amaciniz icin farkli türde kasklar vardir (off road , on road , pist vb)

Bütcenizin el verdigi , güvenlik / konfor / fiyat üclemesi icin optimum bir secim yapmalisiniz.

Sevgilerimle

Motosikleti
D400
Başlangıc kaskı diye birşey yoktur hocam; bütçen neyse ona göre kask vardır =)

Yanlış ifade ettim ben Başlangıç ve deneyimsiz olanım aslında :)
Baslangic kaski diye birsey yoktur. Kullandiginiz motorun hacmi veya gücüne göre de kask yoktur.

Sadece kullanim amaciniz icin farkli türde kasklar vardir (off road , on road , pist vb)

Bütcenizin el verdigi , güvenlik / konfor / fiyat üclemesi icin optimum bir secim yapmalisiniz.

Sevgilerimle

Aynı fikirdeyim yanlış ifade ettim başlangıç ve deneyimsiz olan benim :)
Başlangıc kaskı diye birşey yoktur hocam; bütçen neyse ona göre kask vardır =)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Merhaba,50CC Scooter aldım düzgün bir kask almak istiyorum dikkat etmem gereken incelemem gereken yönler nelerdir acaba.Birkaç model baktım ama pek bilgi sahibi değilim. LS2 ve NCR olanlara denk geldim içime sinmediler açılır kask istemiyorum güvensiz olduğumu belirtmişler,sizler ne önerirsiniz.Bütçeyi kaskın hak ettiğine göre değiştirebilirim.
Burada birseyi daha düzeltmek lazim. Cene acilir kasklar sadece fullface kasklara göre göreceli olarak daha az güvenli sayilirlar. Aslinda güvensiz degildirler. Trafik polisi , kurye v.b. profesyonel kullanicilar cok sik ara ile tak cikar yapmak yerine cene acilir kasklari tercih ederler . Güncel modellerde güvenlik seviyesi esdeger fullface lere oldukca yaklasmistir.

Yurtdisinda oldugum icin TR deki piyasayi cok takip edemiyorum bu nedenle herhangi bir magazayi tavsiye edemeyecegim.

Marka olarak LS2 fiyat/performans konusunda iyidir

Burada birseyi daha düzeltmek lazim. Cene acilir kasklar sadece fullface kasklara göre göreceli olarak daha az güvenli sayilirlar. Aslinda güvensiz degildirler. Trafik polisi , kurye v.b. profesyonel kullanicilar cok sik ara ile tak cikar yapmak yerine cene acilir kasklari tercih ederler . Güncel modellerde güvenlik seviyesi esdeger fullface lere oldukca yaklasmistir.

Yurtdisinda oldugum icin TR deki piyasayi cok takip edemiyorum bu nedenle herhangi bir magazayi tavsiye edemeyecegim.

Marka olarak LS2 fiyat/performans konusunda iyidir
LS2’yi yakın çevrenizden veya sizler tarafından kullanıp memnuniyet duyan var mı? Eğer varsa yöneleceğim.

Motosikleti
D400
Ls2 ben kullandım zaten bütçene göre de mt ls2 hariç öyle işe yarar pek kask yok hocam.

Motosikleti
Forza 250
Motaks diye bi site vardı geçenlerde kasklara vade farksız 12 taksit yapıyorlardı,belki o sayede biraz daha kaliteli bişey tercih edebilirsiniz.Marka olarak ise HJC tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Güncel güvenlik sertifikaları varsa yeterlidir. Daha fazlası için fiyatlar çok fazla artıyor tabi konforu da artıyor ama bütçe azsa güvenlik sertifikalarına bakın ve mutlaka mağazada kafanıza deneyip alın, kaskın koruması için tam kafaya oturması gerekir.

Motaks diye bi site vardı geçenlerde kasklara vade farksız 12 taksit yapıyorlardı,belki o sayede biraz daha kaliteli bişey tercih edebilirsiniz.Marka olarak ise HJC tavsiye ederim.
Teşekkürler bakayım bi

Güncel güvenlik sertifikaları varsa yeterlidir. Daha fazlası için fiyatlar çok fazla artıyor tabi konforu da artıyor ama bütçe azsa güvenlik sertifikalarına bakın ve mutlaka mağazada kafanıza deneyip alın, kaskın koruması için tam kafaya oturması gerekir.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi deneyerek almaya çalışayım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hey gidi günler heey.. Yıl 2004 .. 2500 liraya sıfır YBR almıştım...

Ls
LS2’yi yakın çevrenizden veya sizler tarafından kullanıp memnuniyet duyan var mı? Eğer varsa yöneleceğim.
LS yi direk pas geç... MT daha iyidir...

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Hocam ben ilk motorumda bir süre ls2nin şu klasik rapid olanını kullanmıştım. Carbon iyi bir kaskla arasında gerçekten fark hissediliyor fakat korumazda diyemeyiz. Sonuçta can bu keske imkan olsa hepimiz en iyisini alsak. Benim yinede önerim bütçenizin yeteceği en iyi kaskı almak ama yetmiyorsada yapacak birsey yok. Birde rahat edemiyorum diye kaskı bol alanları gördüm. Alacağınız kask mutlaka kafanıza tam otursun sıkı olsun internetten alacaksanızda önce bir dukkanda deneyin mutlaka bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar