300+kmh

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://dumpalink.com/media/1129976860/300+_kmh_On_A_bike
makinayı sürenin derdi belli arkadailar; sanırım kız arkadaşından ayrılmış tünele giriş ve çıkışına baksanıza 250/280kmh, hadi açık hava önünü görüyorsun tünelde niye basıyor bukadar canını yolda bulmuş belli. SİZ SİZ OLUN MOTORA HIZ SEVDASI İÇİN BİNMEYİN . Kendi canınızdan geçtiyseniz sizi sevenleri ve karşı tarafıda düşünün

Bence gayet dogal , adamin gittigi yol free road yani hiz siniri olmayan bir yol. Yolda ne yama ne cukur ne tumsek var. Ne kamyoncular sol seritten gidiyor nede yere dusmus kamyon lastigi parcalari veya portakal kasasi var.Gidis ve gelis serdini birbirinden ayiran pass sistemi var.Sari seride ciktimi tekerleklerden korkunc bir gurultu gelir cunku ard arda dizili seri taslar var.Biz korkuyoruz cunku burasi Turkiye. Her an bir deli hatal sollama yapabilir.Ben kac defa sehirlerarasi yolda kendimi bariyerlere attim karsidan gelen ve hatali sollama yapan manyak surucuden kendimi kurtarmak icin.
Yani imkan var ise neden olmasin.:)

bu motorun km'si en az 100 km. fazla gösteriyor beyler.digital km.'ler pek inanmıyorum.!

250 ile viraj dönülmez.adam gaz kestiği halde gösterge düşmüyor

bu motorun km'si en az 100 km. fazla gösteriyor beyler.digital km.'ler pek inanmıyorum.!

250 ile viraj dönülmez.adam gaz kestiği halde gösterge düşmüyor

videoyu izledik kardeşim adam basbaya gidiyor işte bi kere yoldaki şeritlerden bile(sarı renkli) anlaşılıyor çok hızlı gittiği :queen: :queen: :queen:

FREEWAY kavramı avrupada yıllardır var ve en kötü kazalar orada olur. Abimizin gittiği süratle ilgilide yorum yapmıcam kendi manyaklığı beni ırgalamaz.

Ama video'yu seyrederken fark ettim boynum ağrıdı ya her yatışta benim kafada yatıyo :mrgreen: güzel video :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar