300 km Hızla Gidip Mercedes'i Geçememek :(

Değerli forum üyeleri bu video paylaşıldımı bilmiyorum ama aradım bulamadım...

Baya eski videolardan, aslında bu doğal birşey motosiklet aerodinamik olarak çok kötü bir alet arabalarda bunun tam tersi bu yüzzden motosikletler ve arabaları topspeed olarak karşılaştırmak biraz saçma. Ama hızlanma da kapıştırmak lazım asıl :queen:

Baya eski videolardan, aslında bu doğal birşey motosiklet aerodinamik olarak çok kötü bir alet arabalarda bunun tam tersi bu yüzzden motosikletler ve arabaları topspeed olarak karşılaştırmak biraz saçma. Ama hızlanma da kapıştırmak lazım asıl :queen:

dedeğinize katılıyorum ama şunu fark etim. videoda başlangıç çizgisnde baslamıyorlar ve video buyunca aradaki o farkla seyrediyorlar 0:06 ve : 08 sn'de adam duraklıyor ordan kaybediyor bence yoksa yanlıyormuyum ?

dikkat ettiysen 299 da sabit baya bi uzun süre gidiyor vidyo sonunda.
fakat mercedes arayı acmaya devam ediyor.
şunu anlıyoruz mercedes büyük ihtimal 320 330 civarında hızda seyir ediyor o anda.
rakibi hayabusa olmalı bu mercedesin o zaman anlarız

2side güzel akıyor. Motosikletlide geçecek kapasite fazlasıyla varda r1 foss çıktı :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S1000rr Hp4 Competition ve Gsxr1300 o mercedesin panzehiri.

Bu sidik yarışı niye? Başka şekilde kullanmayınca zevk alınmıyorsa tedavi olmak gerekir. Şimdi bu motorun binicisi diyordur r1 yetmiyor abi. Allah ıslah etsin.

O nasıl yoldur arkadaş 300 yahu 300!!! araba 320 330 basmasa arayı o kadar açmazdı. bizim yollarda 70 80 basmaya korkuyoruz :pr:

dedeğinize katılıyorum ama şunu fark etim. videoda başlangıç çizgisnde baslamıyorlar ve video buyunca aradaki o farkla seyrediyorlar 0:06 ve : 08 sn'de adam duraklıyor ordan kaybediyor bence yoksa yanlıyormuyum ?

yok hocam o mercedes ne modeli anlamadım ama 350 den fazla gittiği kesin sonuna doğru videonun 300 e dayalı motor merso duruyor biraz sonra birden açıyor arayı r1 300 de giderken, yani normal 20 - 30 km fazlalık gibi değil o hız...

hocam şunun bilinmesi gerek
motor hızlı değil otomobiller hızlıdır fakat motosikletler seridir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar