300-400TL ARTÇI KASKI

Arkadaşlar kendim mt revenge 2018 üretim kask kullanıyorum fakat vitesli motora yeni geçtiğim için forumu youtube'yi yeni yeni takip edip bilgileniyorum canımın kıymetine varıyorum. 2018 mt kaskı 560 liraya almıştım fakat şuanda motoru yeni aldığım ve ekstra ceket kilit tekerlek ihtiyacım olduğundan bunları da gerçekleştiremediğim için artçıya kask almak bunlar arasında benim için öncelikli oldu. Bu fiyat aralığında bim poşetinden daha iyi koruma sağlayacak kask var mıdır ? Yohe gibi markalar var bazı motovloglarda görmüştüm hem küçük tatlı hem de fiber falan ama marka bilinmediği için sharp falan hak getire. Ls2 mi yohe mi bilemedim valla. Yine engin bilgilerinize danışıyorum

edit eski konulardaki 300 liralık kasklar şuan uçmuş durumda o yüzden yeni post açtım.

Hjc Cs14 var o paralara. Bence çoğu ls2'den daha kalitelidir. Hem turing modeli de değil. Çıkartmaları güzel olanlar var baya.

yanlıs anlama ama artcı kaskın dedıgın sey ogrencı kaskı sınıfına gıren model mı ? hanı artcı bu saglam bırsey olmasına gerek yok .
zaten motor takla bıle atsa artcı askıda kalıyor ruhanı bır guc bunu koruyor gıbısınden mı bakılıyor olaya .

bence artcı almak zaten 2 kat sorumluluk artcı kaskı dıye ayırmasak da o arkadasa da mı ıyı bır kask alsak .

artcı kaskı olayını yanlıs anlamıs olabılırım oyleyse kusura bakma .

yanlıs anlama ama artcı kaskın dedıgın sey ogrencı kaskı sınıfına gıren model mı ? hanı artcı bu saglam bırsey olmasına gerek yok .
zaten motor takla bıle atsa artcı askıda kalıyor ruhanı bır guc bunu koruyor gıbısınden mı bakılıyor olaya .

bence artcı almak zaten 2 kat sorumluluk artcı kaskı dıye ayırmasak da o arkadasa da mı ıyı bır kask alsak .

artcı kaskı olayını yanlıs anlamıs olabılırım oyleyse kusura bakma .

Eğer öyle düşünseydim yani yanlış anladığınız gibi bimden 25 kuruşa poşet alırdım ya da yarım kasklardan alır 25 tlye hatta ona bile zahmet etmeyip inşaat bareti alabilirdim 5tl'ye. Sadece bütçem dahilinde en iyisini almak istiyorum tüm olay bu.

Eğer öyle düşünseydim yani yanlış anladığınız gibi bimden 25 kuruşa poşet alırdım ya da yarım kasklardan alır 25 tlye hatta ona bile zahmet etmeyip inşaat bareti alabilirdim 5tl'ye. Sadece bütçem dahilinde en iyisini almak istiyorum tüm olay bu.

Kardeşim,gökhan arkadaşimiz artcinin onemine dem vuruyor en azindan miktar anlaminda sinir koyma gibisinden,hee sende haklisin butce olayi onemli..

Hee bende artcim icin origine marka kask aldim orasi ayri..kisa mesafeler için..

Kask bu,çene pedi de var,ruzgar etkiside az.rahat bir kask

Geçtigimiz sezon 200tl ye almiştim

https://m.n11.com/kask-origine-kask-tonale-beyaz-kapali-kask-P229370153?BEDEN=XL&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIuZjGnrH93wIVwtmyCh1Kiw-MEAQYBSABEgJfA_D_BwE

Son düzenleme:

eyvallah hocam . demek kı ben yanlıs anlamısım kusura bakma . fıyat/performans kaskı arıyoruz yanı

https://www.motoruma.com/premier-viper-sr2-kapali-motosikler-kaski-kirmizi-beyaz

https://www.motosikletonline.com/Givi-504-Spectrum-Yesil-Kapali-Kask,PR-2703178.html

bır de ls2 markasının bırkac modelı var . kolay gelsın kazasız belasız

Kardeşim,gökhan arkadaşimiz artcinin onemine dem vuruyor en azindan miktar anlaminda sinir koyma gibisinden,hee sende haklisin butce olayi onemli..

Keşke param olsa da artçım için 2-3 binliralık kask alsam. Motoru yeni aldım Öğrenci olmam ve ailemden bu konu hakkında hiç destek almıyor olmam beni yeterince zorluyor zaten. Eğer bütçe ayırabilecek durumum olsaydı kendi kaskımı artçı kaskı yapar üstüne para koyup bi fg 17 falan almak vardı. Şartlar dahilinde bütçe dahilinde en iyisini almak gerekiyor. Artçı diyor nolcak ben kasksızda binerim. Birşeylerin somut olarak var olması hiç olmamasından iyidir.

Ls2 ff352 , venom mf301, Mt blade, givi 50.4 ,Sway 806..

Sıralamam

1) GV50.4
2) Mt yada LS2 başa baş ikinci sırayı beraber paylaşır,
3) venom
4) sway ..

tarzı olurdu.. en azından hepsinin bir ece sertifikası var..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motoru yeni aldım Öğrenci olmam ve ailemden bu konu hakkında hiç destek almıyor olmam beni yeterince zorluyor zaten.
...
Artçı diyor nolcak ben kasksızda binerim.

Şimdi bizin kafamızda iki tane soru işareti var:
Bir, artçı dediğin şeyin taşınması ve bulundurulması, ehliyet ruhsat gibi mecburi mi?
İki, çevirmelerde polis niye artçı yok diye sorup ceza mı yazıyor?

Şimdi bizin kafamızda iki tane soru işareti var:
Bir, artçı dediğin şeyin taşınması ve bulundurulması, ehliyet ruhsat gibi mecburi mi?
İki, çevirmelerde polis niye artçı yok diye sorup ceza mı yazıyor?
Onu ancak kasksiz bir artciyla cevirmeye girince anlayabileceksin 😁

Artçı kaskı diye birşey yok. Amaç kafayı korumaksa seçenekler belli. Amaç ceza yememekse o zaman nazi kaskı da olur.

Motosikleti
D400
Sırf bok atmaya geliyorsunuz.

Adam gelmiş artçı için bütçem dahilinde kask almak ıstıyorum demiş.

napsın kendi ekipmanını satsın da artçıya kask mı alsın özel.

Motosikleti
Ns200
Ben de 5-6 ay önce benzer bir konu açmıştım. Sonuçta Ls2 ff353 aldım, tavsiye ederim.

Hani Tavuğa sormuşlar yumurtamı tavukdan çıkar tavukmu yumurtadan.. Tavuk beni ilgilendirmez ben görevimi yaparım yoluma bakarım demiş..

Bende aynen öyle tavsiyemi yaparım konudan çıkarım .. hadi bana eyvallah .. :)

Mt revenge sharp 5yildizli ve dot onayli bence bu fiyat aralığına ideal. Ben givi 50.4 sniper kullanıyorum sharp 4 yıldızlı. eşim için mt revenge aldim sharp 5 yıldızlı. Ama arada cok fazla kalite farkı var kendini belli ediyor givi ye oranla mt cok kalitesiz konforsuz ve ucuz duruyor

Son düzenleme:
Adam parası olsa gelip buraya konu açmak yerine bir motosiklet mağazasına gider beğendiği kaskı alır geçer ama hala kafanıza değer veriyorsaniz daha pahalı almak zorundasiniz tripleri millet olarak garibiz

Ürün özellikleri bakımından LS2 Rapid modeli birçok marka kasktan çok daha başarılı. Tavsiye edilen kaskların avrupa ve amerika satışları varmı diye bakmanızı öneririm. Mt gibi avrupa pazarına bile girememiş bir kaska çok para vermenizi tavsiye etmem. Ls2 dediğimiz firmanın 40 çeşit modeli var, Nolandan, AGV den iyi modelide var kötü modelide var. Bazı yorumlarda ls2 tek bir model kask çıkarıyor gibi genelleme yapılmış :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sırf bok atmaya geliyorsunuz.
Adam gelmiş artçı için bütçem dahilinde kask almak ıstıyorum demiş.
napsın kendi ekipmanını satsın da artçıya kask mı alsın özel.

2918 S.K. Madde 78/1-b
Motosikletlerde sürücülerin koruma başlığı ve gözlüğü, yolcuların ise koruma başlığı bulundurmaması ve kullanmaması.
(2019 Yılı ceza tutarı 108,00 TL - Peşin 81,00 TL)

Mesele ve maksat cezadan kurtulmak ise buyurun çözüm. Koruma başlığı/baret

3c0c191286a.png

Eğer mesele can güvenliği ise kask alma imkanı da yok ise ardına artçı almayacak.

Madem ki seviyeyi "boka" kadar düşürdük, "hem ayranım dökülmesin, hem de pantolonum dikilmesin" diyemezsiniz. O ayran dökülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar