300.000 TL bütçe için motor önerisi

Motosikleti
Motoru satıldı...
Bugün sabah @espresso kasa vstormdan önceki kasa vstorm'lu bir dayı gördüm dayının motoru saat gibi çalışıyordu ve 140.000 km yi devirdiğini söyledi bi bu kadar daha giderim diyordu.
Kozmetik olarak kusursuzdu motor.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Maalesef beklenmedik sebeplerden dolayı bütçeyi başka yere ayırmak zorunda kaldım. Şu an 250 sr ımla aynı kmde olan Xpulse ı takas edeceğim. Umarım beklentilerimi karşılar.

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burgman 400,X max 250,Forza 250,kymco ct 250 bunlardan birine bak kış geldi en güzel maxi scooter ile rahat edersin

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Maalesef beklenmedik sebeplerden dolayı bütçeyi başka yere ayırmak zorunda kaldım. Şu an 250 sr ımla aynı kmde olan Xpulse ı takas edeceğim. Umarım beklentilerimi karşılar.
Hayırlısı olsun. Benzer bütçedeki arkadaşlar için fikir oluşturan bir konu oldu en azından.

Son güncelleme Xpulse de denedim ama 90dan sonra çok fazla titreşim olduğunu fark ettim. Takas yapıp geçmeye değmeyeceğine karar verdim kaldık yine 250 Sr la baş başa 😅 İlana koydum ama çok da umudum yok, satabilirsem bütçemi toparlayana kadar scooter alıp idare etmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar