30 yıl aradan sonra tekrar hastalandım :)

Hoş geldin yaşlarımız yakınmış. Vamı motor vamı.:queen:

hoşgeldin abi yanlız sana bişey diycem bu hastalık gecmezz mezara kadar bunla gitcez hepimiz böyle ama yumusatıcısı var :p motosikletin bin gez ohh ohhh icim gitti bak =)Tekrar hoşgeldin

Seni Allah konuşturdu allahtan ümit kesilmez inşl arkadaşımız kurtulur :):cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------

tşk ederim arkadaşım aranızda mutluyum :)

Benim birşeyim yokk :) ben türküm, doğruyum, çalışkanım o kadar...:queen:
bende şimdi bir topic açsam..başlıkta benzer bişe olsa, mesela : BU AY HASTALANMADIM desem başlıkta.. Samimi söyleyin kim nasıl anlar? altındaki yazan kişinin nickine bile bakmadan infaz edilir bence... Ben ilk aklıma geleni söyledim samimi ve esprili bi şekilde, özrümüde diledim bitti gitti abicim.. Uzatmaya gerek yok bence :cat: Saygılar...

Hoş geldin arkadaşım:cat: demek ki yaş önemli değil işin içinde tutku olunca...
insanın kemiklerine kadar kazınıyor motosiklet sevgisi:wiinkk:

Arkadaşlar biliyosunuz bizim bir EFSANE vardı ilk hali buydu Ama şimdi Veysel ustamın sayesinde böyle oldu.

İşte bu işin mimarı Veysel ustamız ellerine Sağlık daha iyisini yapardım diyen varsa onunlada tanışmak isterdim.

Abicim öncelikle hoşgeldin :rendeer: Maşşallah yahuu bu ne güzelliktir:cat: Süper olmuş yapanın emeğine sağlık,Güle güle kullan tekerine taş değmesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin sefa geldin..Jawa makinada güzelmiş...

Hoş geldiniz. Jawa'ya da maşallah valla. Harika olmuş. Böyle eski motorlar hurdaya ayrılmayıp tekrardan yollara döndürüldüğünde çok mutlu oluyorum. Yenisinden güzel olmuş valla! :cat:

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...

annaaaaaammm jawaya bakkkkk mükemmelmiş ellerine sağlık ustanızın.hoşgeldinizz

Abicim öncelikle hoşgeldin :rendeer: Maşşallah yahuu bu ne güzelliktir:cat: Süper olmuş yapanın emeğine sağlık,Güle güle kullan tekerine taş değmesin...

Amin kardeşim cümleye kazasız belasız sürüşler dilerim.
Motoru toplayan Veysel ustaya ve toplamımzda yardımcı olan bütün arkadaşlara bende çok tşk ederim

Hoş geldiniz. Jawa'ya da maşallah valla. Harika olmuş. Böyle eski motorlar hurdaya ayrılmayıp tekrardan yollara döndürüldüğünde çok mutlu oluyorum. Yenisinden güzel olmuş valla! :cat:

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...

Çok tşkler Allah cümlemizi kazadan beladan esirgesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar