30 yıl aradan sonra tekrar hastalandım :)

Bu sıcak karşılamadan dolayı sizlere ne kadar tşk etsem az ramazan öncesi Antalyada rabayla gezerkem beyaz bir 3.50 gördüm yanına oturup hayellere daldım işte ne olduysa içerdeki virüs canlandı ve tekrar bir motor almaya kara verdim ve gençliğimin tutkusunu aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 PM ----------

ya mehmet ay sen metrozla menapozu karışıtırıyosun ama şükür ikiside yok fakat benim tek endişem eğer evliysen sen eve barınca gelinime gel bacanak diyede söylenir karıştırırsan hiç şaşmam :)

Mersin İl Temsilcisi
abi hiç uğraşma ve organlarını en kısa zamanda bağışla... bu hastalığa yakalananların organları çok kaliteli ve yaşam dolu oluyor ;)

Yürekçe ben organlarımı sene 73 yılında bağışladım yani anlayacağın onlar bana emanet

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

Tekrar hoş buldum okan kardeşim

Hoş buldum arkadaşlar inan burda olmaktan mutlyum

Son düzenleme:
hoş geldin abicim.aman kendine dikkat et hastalanma senin gibiler her zaman lazım bize :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiniz daha nice senelere:rendeer:

Metahan seninle karşılaşmayı tanışmayı çok isterdim bakalım kim yolun neresinde görürdük :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar