30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GITTIK!! FOTOGRAFLAR!! VIDEOLAR!! YORUMLAR!!

woooo sevme beni ! :)
ne hakemi be otur oturdugun yerde ya rabbim yaresurullah ya neyse sustum !

NeTMaViSi' Alıntı:
woooo sevme beni ! :)
ne hakemi be otur oturdugun yerde ya rabbim yaresurullah ya neyse sustum !
netmavisi senden izin mi alıcam severim sevmem sana ne yaaa alla allaaa armyy şuna bişey söyle hatta çak bitane bnm yerime yanındasın sen nasıl olsa sky sende olabilir hadi icraat istiyorum:queen:

womanrider' Alıntı:
netmavisi senden izin mi alıcam severim sevmem sana ne yaaa alla allaaa armyy şuna bişey söyle hatta çak bitane bnm yerime yanındasın sen nasıl olsa sky sende olabilir hadi icraat istiyorum:queen:
hiç kusura bakma pikaçu yapcam bu işi

ahhh ahh motorun gosunu sevıyım ustundeken bu kadar konusturmuyosun ınsanı :p army ve sky ehe komık keserım onları ben ! onlar yakın bılıolar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet foto foto dioo diee bende elimde ne varsa bastım, tek benmi koyacam resim. atın birazdaha yaf

bakalım farklı açılardan

ben piste yakın olduğumdan ses kayıdı da yaptım

(eğer isteyen olursa msn den gönderirim) çok harikaydı sesleri.. 990 cc lik makina ama yeri tittretiyo geçerken... acayip bi ses, benim görev alanımdaki kulubenin camları titriyordu yaf :silent:

Super Moderator
nevZAT150 rapidshare'e Upload etsen, buraya koysan, biz de dinlesek sesleri...

evet abi ses ses...ben kamerayla çektim ama... henüz bilg. ortamına taşıyamadım... captura cart alınca mükemmel bir şikelde atcam... tv kartından çok dandik ses geliyooo:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hiç ses yüklemedim oyüzden bilmiyorum, zar zor resim yüklemeyi öğrendim zatiii

ama bana özelden anlatın, yani yapılması gerekenleri yazın köpeeeniz olsun ses kayıtları hemde 3 adım mesafedeki ses kaydını dinlersiniz... :mrgreen:

http://rapidshare.de/files/19977376/V003.WAV.html

http://rapidshare.de/files/19978850/V005.WAV.html

iş te sesler, beğenirseniz devamını göndere bilirim, bu sesler sıralama turları esnasında kayda alınan sesler, yarış seslerini de kayıt yaptım ama 1 saat lik bir kayıt.... :pr:

(arkadaşlar verdiğim ses kayıtları sıralama turları ve daha öncesi yani ısınma turları sırasında kayıt yapılmıştır....)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar