30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu başlık altında 2 defa BP de olacağım vede geleceğim dediydim, skullhunter arkadaş Tipsizim (bkz. avatar) diye listeye eklemiyor benim adımı.:salut:

mkmemory+1
2 kişilik boş yerim olacak.

Bu arada elimdeki fazla bileti birine verdim, biletsiz gelenler bana güvenmesin, sonra yok ben anlamadım bana kimse söölemedi demeyin.

Yagmur

Arkadaslar az evvel motorla ıcerenkoy kadıkoy yaptım geldım. ıslak her yerıme ıslemıs.. ben hava yarın da boyle olursa araba ıle gelıcem.. Araba ıcıne alabıleceğim kadar arkadası bostancıdan alabılırım..,Hatta ıcerenkoy -carrefour da bıle bulusma ımkanı olabılır ısteyenlerle..

yarın sabah bu konuyla ılgılı son maılı atıcam..

Selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava tahminleri ne diyor bilen varmı bu yagış gecermi gece hava ne olucak hay allah ya

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
mkmemory' Alıntı:
Bu başlık altında 2 defa BP de olacağım vede geleceğim dediydim, skullhunter arkadaş Tipsizim (bkz. avatar) diye listeye eklemiyor benim adımı.:salut:
Oki ekledim kızma.. :cherry:

arkadaşlar hava çok kötü ya. yarın da böyle mi olacak? benim yağmurda motor kullanma deneyimim yok :(

Hava Tahmini

YAğmur geçişleri bugün daha sık, yarın bu kadar çok değil.

Ancak hava tamamen kapalı. Sıcaklık 12-13 derece.

toplu hareket eden arkadaşlar
ewraklarında problem ve eksik olanlar gelmesin
polis mutlaka çewirecekk
güzel gününüz hüsranla bitmesin

skulllhunter abi bende geliyorum...pendik sahilinde artçı olarak kim alabilir beniiiiii..araba yok motosiklet yok arabayı boşver motorum yoook:salut: :salut: :salut:

Super Moderator
ya arkadaaşlar yağmurlu havada yavaş gitcekssiniz ve motorları virajlarda yatırmıyacaksınız hepsi bu kadar basit dikkatli olmanızı sölemiyorum zaten o hep şart:cat:

Benide listeye ekleyebilirmisiniz

Bende geliyorum listede olmak istiyorum saygılar

Super Moderator
MACGYVER' Alıntı:
Bende geliyorum listede olmak istiyorum saygılar
gel walla işte regalci bi kardeşimiz eklendi listeye yarın görüşmek üzere diyorum:cat:
bu arada yeni sislerin hayırlı olsun:wiinkk:

mkmemory' Alıntı:

mkmemory+1
2 kişilik boş yerim olacak.

Bu arada elimdeki fazla bileti birine verdim, biletsiz gelenler bana güvenmesin, sonra yok ben anlamadım bana kimse söölemedi demeyin.
:) dostum araltı arkadaşımız da gelmek istiyordu ama araç bulamadık yarın BP den onuda alabilirsen sevinirim:rendeer:

bende her türlü gelicem illa gidilecek motogp ye kimse olmasada ben varım bostancıya geliyorum hiç bişey bulmasam taksiyle gidicem
leeesss aman boşver motorla gelme böyle olursa hava

hadi arkadaşlar hep beraber bi dua edelim yarın havanın güzel olması dileğiyle:)

ben napim he söleyin bana he zavallıyımı oynuyim allahım adım neden kader koydun bu yazıyı niye bana veridn nasıl gelim ben motorla allahım bu yamurdaaaaaaaaaaaaaa canımımı istiyosun al senin olsun allahım :pr:

lespaul_84' Alıntı:
destinyofrock, ne tarafta oturuyosun?
hallederiz merak etme:)
bağcılar ama şirinevlere yada daha yakın düşen tarafa gelebilirim motorumu çıkaramam mı hava nasıl olur ya yarın acaba:silent:
Sağol kimseye yük olmak istemem kendimi garip hissettim valla::utangac: ::utangac: ::utangac: ::utangac:

ya kimse gelmezse :silent: ya bir tek insan bile gitmezse :silent: ya ya falan filan olursa :silent:

100. mesajım ve 1000 km rem motorumla hayırlı uğurlu olsun tebrikler bana :mrgreen:

Ya kıyamet koparsa ya ben gelemezsem ya motorlar kayar kayar türkiyemizde kazalar üstü kaza olursa ya şom ağzımı açtım diye bana bütün site üyeleri kızarsa ya ben ya ben ben ben ben ben ben beni kimse almazsa gelemezsem tişörtümü alamazsam kötü ellerde tişörtüm kirletilirse naparım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar