30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 saat önce işten kaçtım :queen: göz doktoruna gidicem gözlerimin içi acıyo dedim.Biraz kısık gözlerle baktım etrafa ve pırrrrr kaçtım.Şimdi eve geldim motorumu alıp servise götürücem buji filanda alıcam.Bütün eksikleri hazırlamam lazım.KGS bakayım bide.Kusura bakma patron işten kaçmasaydım ne servise gidebilirdim nede MotoGP ye :queen: :queen:

Arkadaşlar BP den motorsuz minibüs ile gitma olayı vardı gidiyormuyuz ve gelmek isteyen arkadaşlar varsa haber versin
motorları kaptırmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoGP sonrası elbetteki bir şeyler yapılmalı ama ashes'e kalırsa kesin alkollü bir plan olur gibi :)

demonicdreams (listede 44. sırada /arama diye)'in yanına +1 yazılabilir mi? sayı bilinsin diye!..

FutureShock' Alıntı:
1 saat önce işten kaçtım :queen: göz doktoruna gidicem gözlerimin içi acıyo dedim.Biraz kısık gözlerle baktım etrafa ve pırrrrr kaçtım.Şimdi eve geldim motorumu alıp servise götürücem buji filanda alıcam.Bütün eksikleri hazırlamam lazım.KGS bakayım bide.Kusura bakma patron işten kaçmasaydım ne servise gidebilirdim nede MotoGP ye :queen: :queen:
Oluuuum patron siteyi bir okursa iş ara kendine:queen: madem arizi oldun bari ipucu bırakma:queen:

dostdark' Alıntı:
Oluuuum patron siteyi bir okursa iş ara kendine:queen: madem irizi oldun bari ipucu bırakma:queen:

bak şimdi harbiden ağrı girdi gözüme :salut: Yok yav ne işi bu sitede :silent: yani dimi olmaması lazım:silent: olmamalı:silent: haaaaayyyyııırrrrrrrr:queen:ya burdaysa:silent: ya beni görüyosa :silent: :silent:

FutureShock' Alıntı:
bak şimdi harbiden ağrı girdi gözüme :salut: Yok yav ne işi bu sitede :silent: yani dimi olmaması lazım:silent: olmamalı:silent: haaaaayyyyııırrrrrrrr:queen:ya burdaysa:silent: ya beni görüyosa :silent: :silent:
:queen: ZEKİMÜREN bile seni görüyor:p

dostlarım konu dışı ama idare edin...
scooterimi bakım yaptırcam ama kendi ASYA servisimde değil... başka servise götürcem... sağlam ve güzel bakım yapan bir yer varmı... ben bu ASYA servislerine güvenmiyom... Yardım...(help)

FutureShock' Alıntı:
:p :p daha fazla görünmeden artık gideym servise.hadi size iyi sohbetler.akşam yakalarım sizi :queen: :queen:
:rendeer: Güle güle kanki ama motorla işyerinin önünden geçme :p

hadi arkadaşlar 100 e 45 kişi kaldı elleri görelim....
motor GP bu birdaha bir sene sonraaaa....:)

:salut: :salut: abiiii benim morotum da yok ehliyetimdeee serkan79:salut: :salut::salut: :salut: :salut: :salut:

:salut: yok allah canımı alsın artık ya

koray_77' Alıntı:
:salut: :salut: abiiii benim morotum da yok ehliyetimdeee serkan79:salut: :salut::salut: :salut: :salut: :salut:

Dostum sakin ol !

Bende ehliyet yok ama yinede gelicem inşaallah.Zaten geçen yılda gitmiştim 175 'lerce motor var.jandarma bölgesi orası.Hangi birini çevirsinler.Ben buluşma noktasına değil Gebze'den gelicem.Benide yazarmısınız.Birde artçım var

ya benım ıstedıgım bıde kalabalık olarak ve motosiklet.net camiaası olarak ıstanbul ıcındede bı sehır turu org duzenlesekte boy gostersek delı olur bence

koray_77
ok.. dostum üzülme... serkan79 arkadaşımız bir münübüs kiralıyordu kendini isim listesine yazdır..

ashes' Alıntı:
arkadaşlar hadi gidiş ok . org.ok
çıkışta bir mekanda bişiler atıştırsak çay çorba olayı bunuda plana dahil etsek
yarış alanında biraz pahalıdır herhalde içicek yiyecek

Skullhunter' Alıntı:
Ashes GP sonrası tabiik bi org. yapıcaz. Yeri ayarla piste yakın bi eyrlr olsun duyuruyu bu baslıkta yap ilk mesaja ekleriz

Şimdi hafta sonu o saatlerde bu kadar adama yer bulmak zor olur. Rezervasyon vs. de zor.

Bu yüzden, benim önerim karnımızı doyurmak için şöyle bir çok dükkanın ( büfe, Mc Donalds vs. ) bir arada bulunduğu bir bölgeye gitmek. Herkes kendine göre bir yere dalar.

Sonra da hep beraber oturacak yer bulacağımız çay bahçesi gibi bir yere gidebiliriz.

Super Moderator
koray_77' Alıntı:

kardeş sana katılıyorum benimde alsında bende kurtulayım c.tesi montu ve belliği alıcam iş kalıcak motoru almaya ama ehliyet yok nasıl alıpda eve götürcem motoru bilmiyorum offf offff:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cuk_o 'yu da listeye ekleyin!
KGS ile uğraşacak vaktim olmadığı için ve cuk_o da aynı dertten muzdarip olduğu için diğer köprüden geçip sizi müsait bi yerde (muhtemelen asya buluşma noktasında) yakalayacağız.

ledo
abicim fikir güzel birde dediğin gibi çay bahçesi gibi bişey bulursak iyi olur o kadar yol aç aç çekilmez...

pistin bulunduğu bölge de oturan arkadaşlar var ise bir keşif yapabilirseler iyi olur...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya millet ben tshirtleri yetiştirmeye çalışıyom biri liste yapsın 11 kişi cıkarsa bana haber versin minübüs işiylede ilgilenirim motorsuz arkadaslar okuyosa ve gelmek istiolarsa yazsınlar cuma ya kadar bitsin bu iş yumurta kapıya dayanırsa minübüs bulamayabiliriz gelen çıkmazsada bende motorla gelcem artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar