30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
serkan79' Alıntı:
bileti içinden almışlardır bikaç tane daha dergi al :) burası türkiye
Evet OTOHABER'in poşeti alttan yapıştırmalı olduğu için mümkündür böyle birşey.Ben de almadan önce içini açıp kontrol etmiştim.

Ben bugun otohaber aldım bilet içinden çıktı :).
Derginin poşeti alttan yapıştırma olduğu için açıp almak çok kolay :farao:

ben de motoron dergisi aldım. onun içinden çıktı. zaten bilet poşetin dışından bakıldığında gözüküyodu. derginin fiyatı 5 ytl. ayrıca alttan yapıştırmalı falan değil. içinden çalınması söz konusu değil.

arkadaşlar dergiyi migrosdan aldım. poşette yırtık yoktu her tarafı kapalıydı ben yırttım poşeti. Derginin tarihini de kontrol ettim arkadaşlar.
Bilet çıkacak diye birkaç dergi daha alırsam biletix fiyatını vermiş olacağım.Zaten derginin hiçbir yerinde bilet olduğu da yazmıyor. İlginç bir uygulama gerçekten otohaberinki.:pr:
Bence benim aldığım dergiye bilet konmamıştı. Dergilerin hepsinde bilet yok sanırım ve bu yüzden derginin kapağında bilet hediye ediyoruz yazmıyor. Böylece benim gibi şanssızlar bilete ulaşmak için birden fazla dergi almak zorunda kalıyor. Dergide bu hafta daha çok satmış oluyor.
Dergide bilet veriyoruz yazmadığı içinde kim suçlayabilirki onları?

Super Moderator
Bilet çıkmayan 3 kişi de dergiyi Migrostan almış...hımmm(SHERLOCK HOLMES tribi)
Otohaber'in sadece Marmara bölgesi'nde satılan dergilerinde bilet olduğu için üstüne bunu belirten birşey basılmamış.

arkadaşlar ehliyetsiz kasksız falan sakın gelmeyin.ne de olsa motorcuların akın etmesi beklenen bir organizasyon bu ve polisler de bunu bilerek bol bol adam toplayacaklar yoldan.bunu kafanızdan çıkartmayın sakın!
sizin iyiliğiniz için...::xs26::

ehliyetsiz arkadaşlar bence şansınızı deneyin derim ben..
geçen sene jandarmada poliste o kadar yogundularki kimse durdurupda ehliyet soracak hali yoktu hatta bazı yerlerde biz yardımcı olduk..millet tel örgüleri parçaladı da girdi..o telaşta sizi görmezler bile diye düşünüyorum..
ama ara duraklarda ne olur onu da şansınızı zorlayın derim...beraber uzun bir kuyruk yapalım o kadar motoru kım durduracakta ehliyet soracak ....

ferni' Alıntı:
süperrrrr....:queen:
125, 250 veeeeeeeeee moto gp :flower:
::alkiis:: Sinan,Sinan ::alkiis::
Birisi bu Sinan Sofuoğlu olayına açıklık getirse artık? :cherry:
Yahu normalde yarışçılar içinde yok Sinan'ın adı. Peki 250cc'ye ben istiyorum diyen katılabiliyor mu? Nedir olay?
Bu arada ferni kardeş cuma-cumartesi de orada seyirci olarak mı görevli olarak mı bulunacaksın?
Diğer görevli arkadaşlara sesleniyorum.
Mesela ben sabah 06:00da orada olsam piste azıcık 1 turcuk çaktırmadan alamaz mısınız? Hatta virajda da bir resmimi çekemez misiniz :queen:
Bir de planım var. Renkli kartonlar ile resim ya da yazı. Motosiklet.net yazısı 2 renk yazıp kartonları kaldırıcaz motorla geçerken. Böylece helikopterler ve kameralar bizi görecekler. Bunun için bir çalışma yapıp Skull'a göndericem.:bounce:
Tabi kartonları kaldırabilecek zeki üyelere de ihtiyacımız olacak :cat:
Ayrıca benim 8 nolu tribün biletim var ve açık alan biletim yok :silent: nasıl yapıcaz?

arkadaşlar VİP tribününden kimse var mı aranız da?yalnız seyretmeyeyim :)

Super Moderator
arkadaşlar nasıl gidiyoruz minübüs olayına katılan yok mu:silent:
herkes kendi imkanıyla gidecekse bir öncü arıyorum beni alacak bi hayırsever var mııı:silent:

babo benide ekleyin lsiteye bensiz biyere gidemezsiniz:) Anadolu yakasından gıdıcem haberınız ola bostancı sahılde bulusmk uzere

Arkadaşlar ben otohaber i perpadan aldım içinde hem bilet hemde dergi vardı:queen:

ben dun aldım otohaber ıcınden bılet cıktı fıyatıda 2.5 ytl cıkmayanların ıcındekılerı araklamıslardır bence

elimde 3 adet açık alan bileti bulunmakta..isteyen arkadaş olursa 10 ytl karşılığında kargoyla yollayabilirim adresine

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ashes' Alıntı:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=218866#post218866
arkadaşlar hadi gidiş ok . org.ok
çıkışta bir mekanda bişiler atıştırsak çay çorba olayı bunuda plana dahil etsek
yarış alanında biraz pahalıdır herhalde içicek yiyecek

Ashes GP sonrası tabiik bi org. yapıcaz. Yeri ayarla piste yakın bi eyrlr olsun duyuruyu bu baslıkta yap ilk mesaja ekleriz

1. Skullhunter
  2. Starsailor
  3. Ledo
  4. Tunoka +1
  5. Rüzgarınoğlu +1
  6. Khutuck
  7. Kartal23
  8. Cenkmenderes
  9. Karakız
  10. Danger0
  11. Chooper_08
  12. Chief of HardAffairs Dept
  13. Alderney
  14. Ferni
  15. TycOOn +1
  16. Olcan138
  17. FutureShock
  18. Vedat kaya
  19. Hboyraz
  20. Serkan79 +1
  21. Fragrance_chaplin
  22. Thai
  23. Lespaul_84
  24. NeQs
  25. Aliberkay
  26. CBR1000RR
  27. Can.
  28. Metemen
  29. Teror
  30. Shamyl
  31. Alper_tim
  32. Skocyigi +1
  33. Cobalt
  34. Dostdark
  35. Assi34
  36. Destinyofrock
  37. MuRRat
  38. Leto
  39. Boy
  40. Bandit
  41. Komtan
  42. Nemrut
  43. Eyong
  44. Demonicdreams +1
  45. LaCiVerTSaRi
  46. Sertan22
  47. Pizza
  48. Sword
  49. Bawebaran
  50. Baran
  51. Alikara +2
  52. Ataper
  53. Mustafakesci
  54. TNT
  55. Aidikurt
  56. ...
  57. ...
  58. ...

Son düzenleme:
boxer' Alıntı:
elimde 3 adet açık alan bileti bulunmakta..isteyen arkadaş olursa 10 ytl karşılığında kargoyla yollayabilirim adresine
Yaa dostum 2.5 ytl ye bulabildikleri bilete neden 10 ytl versinlerki :farao: tamam aşırı rüzgara maruz kalıyoruz ama o kadar da değil yani:p

Can.' Alıntı:
arkadaşlar dergiyi migrosdan aldım. poşette yırtık yoktu her tarafı kapalıydı ben yırttım poşeti. Derginin tarihini de kontrol ettim arkadaşlar.
Bilet çıkacak diye birkaç dergi daha alırsam biletix fiyatını vermiş olacağım.Zaten derginin hiçbir yerinde bilet olduğu da yazmıyor. İlginç bir uygulama gerçekten otohaberinki.:pr:
Bence benim aldığım dergiye bilet konmamıştı. Dergilerin hepsinde bilet yok sanırım ve bu yüzden derginin kapağında bilet hediye ediyoruz yazmıyor. Böylece benim gibi şanssızlar bilete ulaşmak için birden fazla dergi almak zorunda kalıyor. Dergide bu hafta daha çok satmış oluyor.
Dergide bilet veriyoruz yazmadığı içinde kim suçlayabilirki onları?

arkadaşlar OTOHABER tüm Türkiye'de satılan bir dergi. MotoGP biletleriyse sadece İstanbul'da dağıtılan dergilerin içerisinde var. O yüzden kapakta MotoGP bileti hakkında hiç bir şey yazımıyor. Ama hala şüphesi olanlar varsa Sabah gazetesi alıp kontrol edebilirler. Spor sayfasında yarım sayfa OTOHABER ilanı var ve MotoGP bileti verildiği ilanda yazıyor. derginin Poşeti yapıştırmalı olduğundan içinden çıkartılıp alınmış olabilir. biletler derginin içinde olduğundan iyi kontrol edin, sayfaları karıştırırken düşürmüş bile olabilirsiniz. Kapakta Yeni Clio ve Grande Punto karşılaştırması var tarihini kontrol ederek alın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar