Biletimi aldım.Cumartesi günüde sağlam bi kask alıcam.hmmm herşey hazır galiba :silent: çizgili pijamalarıda getiricekmiyiz :silent:
dostdark' Alıntı:Arkadaşlar beni alacak biri yokmu
Varya bu yazdığımı alper e söylemeyin
:queen: Ben tınlıyorum abi ya bu alper gibi benide alın demektense uçak bile tutarım:queen:serkan79' Alıntı:yaw bişe söyledik kimse tınlamadı arkadaslar bende ehliyet yok motorla gelmeyi düşünmüyorum o yüzden bi minübüs kiraliyim diyorum vasıtasız arkadaslar varsa yazıversin
skullhunter' Alıntı:Timur abi gold tribunden yarışı seyretmek pek zevkli degil 4-5 viraj gorebilirsin.
Abi yanlıs yazmısın cevabı duzeltim saygılar :ledo' Alıntı:Nerdeee, bir tek çıkış varajını görüyorsun biraz da sonrakini...
Maalesef, bizim pistin en büyük eksiği start-finish düzlüğündeki tribünlerin hiçbirşey görememesi.
Ancak, GP kategorisinde motorların ilk çalışma anını bu tribünde dinlemek muazzam. Fakat gerisi boş....
demonicdreams' Alıntı:Bu kgs denen illeti nerden alacağımı soracam, hangi dağdan geliyosun diyeceksiniz.
Biletimi henüz alamadım, dergiler bitmiştir, bitmediyse de bugün bir yere uğrayıp alma imkanım olmayacak. Bir fikri olan var mı diyeceğim, sen artık gelme diyeceksiniz. Başka diyeceği olan varsa cevap bekliyorum millet.
Edit: Listeye beni de ekleyin.
Bu kadar ayrıntılı bir cevap ummuyodum açıkçası, çok teşekkür ederim arkadaşım.Kartal23' Alıntı:selmlar... K.G.S. İş bankaları ve Ziraat Bankalarının bazı şubelerinden (her şube vermiyo) temin edile biliyor...
ben 15dk önce İş bankasından geldim... K.G.S. aldım...
ruhsat fotokopin ve kimlik fotokopinle kayıt işlemlerini yapıyorlar...(ruhsat sahibi işlemleri yaptıra biliyor..bakası sizin yerinize yaptıramaz)
3 ytl kart parası ve 20 ytl alt limit ( limit arttırılabilir ) de kartın içine nakit yükleme yapılıyo ve 10dk içinde K.G.S. sahibi oluyorsun...
ben hiç kullanmadım fakat pazar günü motoGP ye giderken deneriz...:cat: :queen: :queen: