30 Kasım 2008 Konsere gidiyoruz

dilavere duyurudur kapıdamı buluşacahız yoksa toplu biletmi alıcaz acıkla kardeşim hiç bişe gizli kalmasın :wiinkk:

biz saat 8:30 orada olacağız malum prova almamız gerekiyor. gelmek isteyen arkadaşlar kapıda buluşup içeri girebilirler. ortam çok kalabalık olacak yaklaşık 6000 kişinin gelmesi planlanıyor. yalnız erken gelebilirseniz önlerden yer ayırabilirsiniz.
bu arada katılımın bukadar az olması gerçekten üzücü böyle bir kadroyu bir arada bulmak gerçekten zor. ama buna rağmen katılımın bu kadar az olması biraz üzücü.

biz saat 8:30 orada olacağız malum prova almamız gerekiyor. gelmek isteyen arkadaşlar kapıda buluşup içeri girebilirler. ortam çok kalabalık olacak yaklaşık 6000 kişinin gelmesi planlanıyor. yalnız erken gelebilirseniz önlerden yer ayırabilirsiniz.
bu arada katılımın bukadar az olması gerçekten üzücü böyle bir kadroyu bir arada bulmak gerçekten zor. ama buna rağmen katılımın bu kadar az olması biraz üzücü.

ben 12 civarı orda olurum ona göre gelecek arkadaşlar kendinizi ona göre ayarlayın :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bende orda olmaya çalışacam

şişliden giden varsa beraber gideriz.

Son düzenleme:

geshack.us/img210/ben032oq9.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

mg530/ben045tt6.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

ageshack.us/img372/ben066zf0.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

eshack.us/img520/ben035le2.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

77qi2.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
ahh benim salaklığımı sormayın.. havaalanından metroya bindim, oradan geçerken içimden dedimki; "a geçen hafta konser vardı servan ın nasıl geçti acaba? Gidince Gürkan a sorim MSN den , resimlerin linkini atsın bari" :( :(

o an Gürkan ı cepten arasam, meğer ordaymış... vallahi yazık oldu , hani işimde yoktu ne güzel eğlenirdim :)

:rendeer:

güzel bir gündü gelemeyen arkadaşlar iyi bir konser kacırdılar bunu bilsinler vesile olup bize bu konseri seyrettiren herkeze teşekkürler

ewet arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdim ilk kez böyle büyük bir sahnede oyun sergiledik. üstelik kuliste sanatçılarla konuşmak ve canlı perfonmaslarına şahit olmak çok güzeldi. uzun bir süre unutamayacağım keyifli bir gündü. günün sonunda kadıköy buluşmasına geçte olsa yetişebildik. arkadaşlara teşekkür ediyorum onların organizasyonuda çok eğlenceliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar