30 Kasım 2008 Konsere gidiyoruz

güzel bi etkinlikmiş orada sizlerle olucam ama ulaşım biraz sıkıntılı olucak sebebide benim kara kız gene su koyuverdi bende emekliye ayırdım artık askerden gelene kadar motorsuz bi motorcuyum:salut: bu arada herkeze duyrulur yerim ve tarihim belli oldu acemi birliğim BİLECİK/GÖLPAZARI vazifem JANDARMA tarih 10 aralık :)

askerlik vazifende sana şindiden başarılar hikmetim seni baya bi oldu görmedik vezile olur gelde görüşelim :rendeer:

askerlik vazifende sana şindiden başarılar hikmetim seni baya bi oldu görmedik vezile olur gelde görüşelim :rendeer:

teşekkür ediyorum gürkan abim :) evet baya bi oldu görüşmeyeli bende çok istiyorum ama az öncede bahsettiim gibi karakız emekli oldu kömürlükteki yerini aldı :p ama o yeşil şeylere binmeyi örendim 1 haftadır onlara takılıyorum 30 kasımada onlar sayesinde gelicem artık :queen: sölemeden geçemicem ya bi motorcuya yapılıcak en büyük eziyet otobüse bindirmekmiş bunu çok iyi anladım otobüsteyken yolda bi motor görünce camı kırıp atlayasım geliyo ya afakanlar basıyo :queen:

teşekkür ediyorum gürkan abim :) evet baya bi oldu görüşmeyeli bende çok istiyorum ama az öncede bahsettiim gibi karakız emekli oldu kömürlükteki yerini aldı :p ama o yeşil şeylere binmeyi örendim 1 haftadır onlara takılıyorum 30 kasımada onlar sayesinde gelicem artık :queen: sölemeden geçemicem ya bi motorcuya yapılıcak en büyük eziyet otobüse bindirmekmiş bunu çok iyi anladım otobüsteyken yolda bi motor görünce camı kırıp atlayasım geliyo ya afakanlar basıyo :queen:

hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle inşallah tez zamanda bitirirsin. unutmadan en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle

Güzel organizasyonmuş..
Katılamayacağım için üzüldüm.. Ama o güne kadar neler değişir bilinmez:wiinkk:
Yalnız ben yt_servan ı kıskandım yau..
Halk oyunlarına bayılıyorum..
Bir dönem kısa bir süre oynamışlığımda vardır..
Hala da içimde uhtedir..
Gel görki tekrar başlayamadık bi yerlerden..

Etkinliğe gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler...
Eğlenmemeleri mümkün de değil zaten.. :)

görüşlerine katılıyorum benim antep fıstıkta biraz rahatsız dükkanda yatıyor inş 1 haftaya kadar halledicez :rendeer::rendeer::rendeer:

beli oloylo oloylo sen bi öğlen yemek yede tekrar oku kan şekerin düşmesin :rendeer:

oloylo ley oloylo lehey lehey leheyy :p

canım hiç bişi istemiyo ki dünden kalan 2 ad bisküvim vardı onu yiyiyorum :pale:
midem agrıyo aklım bulanık içim sıkılıyo boş boş işlere bakıyorum çalışasım yok :pale:
hastayım sanırım :pale:

oloylo ley oloylo lehey lehey leheyy :p

canım hiç bişi istemiyo ki dünden kalan 2 ad bisküvim vardı onu yiyiyorum :pale:
midem agrıyo aklım bulanık içim sıkılıyo boş boş işlere bakıyorum çalışasım yok :pale:
hastayım sanırım :pale:

ordan bakınca ben doktor gibimi gözüküyorum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar