130 km mesafe
30 dk süre
olması gereken "GPS ortalaması" : 260 km/s
Kadranda sürekli okunması gereken değer 280-285km/s
Teorik olarak sadece tuz çölünde yapılabilecek bir ortalama , İstanbul - Tekirdağ arasındaki yol koşulları buna müsait değil , gidilebilecek en agresif süre 38-40 dk civarında olur.
Sevgilerimle
bir deli bir taş atı bizim sitenin alimleride o taşı cıkkarmaya ugraşıyor![]()
meteye "işin ucunda bedava köfte var" desen kaç dakkada gider halis abi, fizik yasalarını alt üst etmez mi dersin?
kütlesi uzay zamanı bükmeye müsaitUzay-zamanı bükerek solucan deliği açıp ışınlanır bence Mete Abi![]()
meteye "işin ucunda bedava köfte var" desen kaç dakkada gider halis abi, fizik yasalarını alt üst etmez mi dersin?
Tekirdağ yolunun ne kadarı duble yol ? cub ile gitsem rahat gidermiyim :cherry:
Yok öyle demem, hem 1 güne çok yol, marmara ereğlisine gidip gelirim en fazla.yav sonra gelip 30 dakikada yok 35 dakikada gittim diye konuşacaksan otobüs biletini ben alayım kurban olayım..
yeni yol yapılıyor çok güzel rahat gidersin ama düz yoldan canın sıkılabilirTekirdağ yolunun ne kadarı duble yol ? cub ile gitsem rahat gidermiyim :cherry:
Canım sıkılmaz da çok uzun süre düz yol gidersem, birden viraj gelince nası viraj alacağımı unutmuş oluyorum bi kere başıma geldi bariyerlere çıkmadan kendime geldim neyseki :queen:yeni yol yapılıyor çok güzel rahat gidersin ama düz yoldan canın sıkılabilir![]()
Halis bey abi senki gecenin bir vakti birine slm vermek icin boyle bir yola çıkmışlıgımız vardı sanırsam.... Zamanında bizde az delilik yapmadık... o yüzden delileri kınama sev bagrına bas onlardan haz al ki artık delilik yapma....bir deli bir taş atı bizim sitenin alimleride o taşı cıkkarmaya ugraşıyor![]()
iyide delilik ayrı sey yalan ayrı seyHalis bey abi senki gecenin bir vakti birine slm vermek icin boyle bir yola çıkmışlıgımız vardı sanırsam.... Zamanında bizde az delilik yapmadık... o yüzden delileri kınama sev bagrına bas onlardan haz al ki artık delilik yapma....![]()
Yalan demiyelimde biraz eklemiştir diyelim... Yani 40dk mantıklı olabilir otoban biriş otoban cıkış hatta 30dk bile imkansız degil ortama 260km net gidebilirse neden olmasın... :cherry:iyide delilik ayrı sey yalan ayrı sey![]()