Carraro bisikletlere bakabilirsiniz. Bende motosikletle bisiklet arasında çok uzun süre kaldım. Bana sorarsanız yavaş gidin insan için motosikletle bisikletin riskleri aynı gibi, yani bisiklete çarpmayacaklar diye bir kural kaide yok. Bazı yollarda bisiklet çok daha tehlikeli olabiliyor onu iyice araştırıp alın. Her ikisinde de kaporta yok, bir kaza anında yaralanma riski yüksek. Spor amaçlı kullanacaksanız ne ala... O zaman bu amaçla tasarlanmış yollarda bisikleti güvenle sürebilirsiniz. Carraso alüminyum gövdeli ve hafif bisikletler üretiyor. Bir çokta modeli var. Bisiklette de kask ve koruyucu ekipman almadan yola çıkmayın. Motosikletten farkı motorun yerinde si varsınız. Kardiyovasküler sistem açısından çok destekleyici ve sağlıklı olmak için yapılabilecek en güzel sporlardan birisidir bisiklet. Benim bir arkadaşım bisiklet konusunda uzmandır, o bana Gazelle, Carraro önremişti.
Aşağıya şehir bisikletlerinin linkini bırakıyorum.
Carraro Şehir Bisikleti modelleri tasarımları'nın yanı sıra fiyat performans orantıları ile de beğeni kazanıyor. Şehrin tadını Carraro şehir bisikletleri ile çıkarın.
carrarobisiklet.com