30 bin tl altı bisiklet önerisi

Selamlar malesef aileyi motora ikna edemeyince bisiklete kaldım bende yaklaşık 30 bin tl civarına bir bisiklet almayı düşünüyorum genel kullanım olacağı için dağ bisikleti bakıyorum model olarak Carrero Daytona 930 düşündüm fakat maşası kötü diyorlar sizden 30 bin tl altında uzun süre problem çıkarmayacak bir bisiklet önerisi bekliyorum eğer 930 da problem çıkarmaz derseniz onuda alabilirim çok içime sindi

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Decathlon bisikletlerine de bakabilirsin.
Dağda ya da çok bozuk yollarda kullanmayacaksan şehir bisikleti tavsiye ederim.

Decathlon bisikletlerine de bakabilirsin.
Dağda ya da çok bozuk yollarda kullanmayacaksan şehir bisikleti tavsiye ederim.
Dechatlon bisikletlerine baktım fakat pek hoşuma gitmedi genelde şehir içinde kullanıcak olsamds görünüşü hoşuma gitti için ve ağırlığı pek önemli olmadığı için dağ bisikleti bakıyorum önerin için teşekkürler

Carraro bisikletlere bakabilirsiniz. Bende motosikletle bisiklet arasında çok uzun süre kaldım. Bana sorarsanız yavaş gidin insan için motosikletle bisikletin riskleri aynı gibi, yani bisiklete çarpmayacaklar diye bir kural kaide yok. Bazı yollarda bisiklet çok daha tehlikeli olabiliyor onu iyice araştırıp alın. Her ikisinde de kaporta yok, bir kaza anında yaralanma riski yüksek. Spor amaçlı kullanacaksanız ne ala... O zaman bu amaçla tasarlanmış yollarda bisikleti güvenle sürebilirsiniz. Carraso alüminyum gövdeli ve hafif bisikletler üretiyor. Bir çokta modeli var. Bisiklette de kask ve koruyucu ekipman almadan yola çıkmayın. Motosikletten farkı motorun yerinde si varsınız. Kardiyovasküler sistem açısından çok destekleyici ve sağlıklı olmak için yapılabilecek en güzel sporlardan birisidir bisiklet. Benim bir arkadaşım bisiklet konusunda uzmandır, o bana Gazelle, Carraro önremişti.

Aşağıya şehir bisikletlerinin linkini bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar