- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar ben temiz bir yamaha tmax 530 var ve almayı düşündügüm,
sahibi de realden arkadasım motor 2013 model ama 30 bin km de,
1 sene kullanıpta sonrasında satmayı dusunuyorum. merak ettigim soru şu,
30 bin km ye gelen japon motorlar arıza yapmaya baslarlarmı?
ve 1 sene sonra bu motorbisiklet 40 bin km lere geldikten sonra ben bunu
rahatca tekrar satabilirmiyim sizce? alacagım motor tanıdık bi arkadasın motoru,
bugune kadar yan yatmışlıgı bile olmadı, yolda bırakmıslıgı bile olmadı ve
bakımları falanda duzenlı olarak surekli yapıldı.
aynı motorun 15 bin km de olanını 32-33 bin liraya almak mantıklı yoksa
27 bin liraya 30 bin km de olanını mı almak mantıklıdır? yani 30 bin km de olanını alsam
1 sene sonra fiyatını biraz daha dusurerek satabilme imkanım olurmu? 27 bin lira
alacagım motoru 1 sene sonra 25 bin e satabilirmiyim aynı temizlikte titizlikte tutsam?
dusunceleriniz nedir arkadaslar? bu motorun sıfırı da 43-45 binlira magaza fiyati.
not: almayı dusundugum motorun uzeride extradan da 4000 liraya alının orjinal akrapovic egzoz mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
bilgisi olan, cevap verbilecek kımse yokmu arkadaslar?
sahibi de realden arkadasım motor 2013 model ama 30 bin km de,
1 sene kullanıpta sonrasında satmayı dusunuyorum. merak ettigim soru şu,
30 bin km ye gelen japon motorlar arıza yapmaya baslarlarmı?
ve 1 sene sonra bu motorbisiklet 40 bin km lere geldikten sonra ben bunu
rahatca tekrar satabilirmiyim sizce? alacagım motor tanıdık bi arkadasın motoru,
bugune kadar yan yatmışlıgı bile olmadı, yolda bırakmıslıgı bile olmadı ve
bakımları falanda duzenlı olarak surekli yapıldı.
aynı motorun 15 bin km de olanını 32-33 bin liraya almak mantıklı yoksa
27 bin liraya 30 bin km de olanını mı almak mantıklıdır? yani 30 bin km de olanını alsam
1 sene sonra fiyatını biraz daha dusurerek satabilme imkanım olurmu? 27 bin lira
alacagım motoru 1 sene sonra 25 bin e satabilirmiyim aynı temizlikte titizlikte tutsam?
dusunceleriniz nedir arkadaslar? bu motorun sıfırı da 43-45 binlira magaza fiyati.
not: almayı dusundugum motorun uzeride extradan da 4000 liraya alının orjinal akrapovic egzoz mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
bilgisi olan, cevap verbilecek kımse yokmu arkadaslar?
Son düzenleme: