30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA ANKARA GEZİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İKİTREKER DEN ALINMIŞTIR...

Arkadaslar,

Istanbul dan arkadasim Kemal Sagbas (R1150R R) la bugun yaptigim tel gorusmesi sonucunda 30.08.05 Anitkabir Ziyareti yapilacagini ve genis katilim olacagini ogrendim.
Basin yayin organlari da orada olacakmis.

Detaylar;

30.08.05 sali 04.00 TEM OPET (Mehmetcik Vakfi Tesisi) te bulusma ve hareket

Bolu da Ismail'in yerinde kahvalti molasi

09.00 Ankara'ya varis

Aksamustu geri donus

28.08.05 pazar aksami Taksim/Mojo da seyahat ile ilgili toplanti yapilacaktir.

Lutfen Dolu Depo Geliniz.

R 1200 GS '05
10PP754

BANDIRMA
[email protected]
532.291.20.50

VSTORM02, Bilgi için sağolun ikitekere girip İstanbuldan gelecekler içinde Ankarada Ortak bir buluşma yeri ayarlansa iyi olacaktır.

yaw bende çok isterim gelmekte motor yok.ehliyet yok.hiçbirşey yok.bu sene motor aldırcaktım.ama kış geliyor.onun üçün 2006 nisan mayıs gibi yeni modellerden alacağım.artık gezilere seneye katılırım. :salut: size iyi geziler. :king:

125t ile 29 sabah çıksam akşam annemlerde olurum heralde bu sırada boluda bi tır beni sinek gibi ezmesse :queen: çok isterdim gelmeyi :salut:

ANKARA İÇİNDE YAPILACAK BİR "BİZDE VARIZ" GEZİSİ BASININ İLGİSİNİ ÇEKTİĞİ KADAR HALKINDA İLGİSİNİ ÇEKECEKTİR. İSTANBULDAN GELECEK EKİP İLE BULUŞMAK ÇOK AKILLICA NE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSAK O KADAR TRAFİKTE VAROLDUĞUMUZU GÖSTERMİŞ OLURUZ. 5M MİGROSTA BULUŞTUKTAN SONRA ANITKABİR ZİYARETİ ATAYA SAYGI ADINA YAPABİLECEĞİMİZ EN İYİ OLAY .

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

forumda BÜYÜK harf kullanmak yasaktır..!!
tekrarı halinde ard niyet kabul edilir.forumdan uzaklaştırılabilir,ceza alabilirsiniz..!!
*******X****************************X*******

Efendim simdi migrosda kaçda oluyoruzz anitkabire kaçda gidilcek birisi yazsin gene sinirlenmeye basladim. :pr:

Evet anlasildiki bu gezi oyunuda zamani gelince mum alevi gibi sönüyormus..Ne ise dostlar sagolsun..Nice 30 Agustoslara..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok yazık ANKARA çok değiştiğinden :pr: yolları bulamacağımızdan :pr: gelememiyoruz :rendeer:herkesin 30 ağustos zafer bayramı kultlu olsun :rendeer: ATAM NUR İÇİNDE YAT KABRİNDE BİZLER SENİN ÇOCUKLARINIZ SENİN TORUNLARINIZ SENİ HİÇ BİR ZAMAN KALBİMİZDEN ÇIKARMAYACAĞIM VE ÇIKARMAYACAĞIZ :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar