30 Ağustos korteji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burdaki belgeye göre 20 kişilik gurupmu gidecek yoksa 20 kişilik guruplarda mı gidilecek bilgi verirseniz seviniriz:rendeer:

Açıkcası bu kendi aramızda bir organizasyon olacaktı.O yüzden 20 kişi olarak söylenmişti.Organizasyonun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştik.Ancak yetkili makamlara korteje katılım sayısının 20'nin çok üzerinde olacağı bunun bir sorun yaratıp yaratmayacağı soruldu.Trafiği aksatmadan,taşkınlık yaratmadan düzenli bir şekilde seyrettiğiniz sürece bir sorun olmaz cevabı alındı.Merak etmeyin her şey yolunda.Fermuar düzenini bozmadan,gereksiz yere önündekileri geçmeden.aralara girip çıkmadan gidildiği takdirde hiç bir şey olmaz

yarın bu kortejden sonra nereye gideceksiniz arkadaşlar sultanahmette takılacakmısınız?

sss

anadolu yakasına gine geçicez dimii??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

iftara sultanahmette yaparız hepimiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 PM ----------

oglum ve ben abi ben özür diledim tmm bilmişlik tasladım kusra kalma ama işte içim kaynıyorrr

Açıkcası bu kendi aramızda bir organizasyon olacaktı.O yüzden 20 kişi olarak söylenmişti.Organizasyonun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştik.Ancak yetkili makamlara korteje katılım sayısının 20'nin çok üzerinde olacağı bunun bir sorun yaratıp yaratmayacağı soruldu.Trafiği aksatmadan,taşkınlık yaratmadan düzenli bir şekilde seyrettiğiniz sürece bir sorun olmaz cevabı alındı.Merak etmeyin her şey yolunda.Fermuar düzenini bozmadan,gereksiz yere önündekileri geçmeden.aralara girip çıkmadan gidildiği takdirde hiç bir şey olmaz

teşekkür ederim arkadaşım:rendeer:

Arkadaşlar herkes bayrakla gelmeye gayret ettsin.İstanbulu kırmızı beyaza boyayalım 30 ağustosta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar