30 Ağustos korteji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul MT 30 Ağustos Zafer Bayramı Korteji

30Agustos.jpg

arkadaşlar mt olarak 30 ağustos korteji yapıyormuyuz. bizim sitede herhangi bir topic görmedim.

bir 'ablam' sayesinde başka bi sitede 30 ağustos korteji yapıldığını öğrendim. bir kaç site birden katılıcak. bizde onlara katılıp kortejde MT yi temsil etsek hoş olmazmı?

KORTEJ
Anadolu yakası Kortej için buluşma yeri Suadiye Oteli Önü
Buluşma Saati : 16:00
Hareket Saati : 16:30
güzergah: suadiye otel önünde buluşup hareketle birlikde bağdat caddesi istikametinden boğazköprüsünden
e5 üzerinden havaalanı kavşağından sahil yoluna ve bakırköy sahilden yenikapı ve sultanahmet son
Varış saati: 18:30

motorların ve araçların üzerinde Türk bayraklarının olması önemle rica olunur

motosikleti olmayıp korteje katılmak isteyen arkadaşlar arabalarıylada katılabilirler.

arabanızda yoksa koşa koşa takip edersiniz bizi artık :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sürüşü Turkbikers Motosiklet Kulübü organize etmiş ve programı açıklamıştır. Katılan diğer motosiklet oluşumları ve kulpler de Motor Delisi, Enduroad ve TR Riders'tır.

Bence biz de bu anlamlı sürüşe katılmalı ve MT yi temsil etmeliyiz. Herşeyden de öte yaşadğımız bu son olaylarda yıpratılmak istenen vatanımızın sahipsiz olmadığını, bayrağına ülkesine sonsuza kadar bağlı insanlar olarak göstermeliyiz. Turkbikers Kulübünü böyle bir kortej düzenlediği için tebrik edmek istiyorum. Çoşku ve heyecanı hep birlikte yaşamak dileğiyle.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

bi aksilik olmazsa orada olurum.rola'm,kankam sende gelecenmi?bak askerden geldim görüşemedik özledim seni:rendeer:

Evet,motosiklet.net'i de aramızda görmek istiyoruz.En az 50 kişiden aşağı gelirseniz namınıza halel gelir ona göre :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt olarak neden katılmıyoruz???

Yusufum ben Skull da bıldırdım bız ikitekerim olarak anadolu yakasında bir kortej yapacagız hatta Tolga bugun izinler için kosturdu isteyenler bizimlede katılabilir...

2009 Pazar günü Suadiye Sahil - Bağdat Cad. - Kadıköy - Suadiye güzergahında kortej yapmak için 30 Ağustos izin başvurusunda bulunduk.
Muhtemelen yarın sabah ( 28 Ağustos 2009 ) sonuç belli olacak. Eğer kortej için gerekli izini alırsak katılacak olan tüm arkadaşların dikkat etmesi gereken hususlar ;

1- Ruhsat, Trafik Sigortası ve Ehliyetli olmaları,

2- Katılacak tüm motorların bayraklı olmaları,

3- Kortej görevlilerinin ikazlarına uymaları,

4- Kesinlikle belirtilecek hızı aşmamaları,

5- Benzinlerinin dolu olmaları

* Güzergah boyunca toplu sürüş kurallarına uyulacaktır.

* Gitmeden önce grup lideri brif verecektir.

* Toplu sürüş kurallarına uymayan, sorun çıkaran kişi veya kişilerin bu geziye gelmemeleri önemle rica olunur.

turkbikers üyesi olarak mt den daha fazla katılım diye düşünüyorum...

Kalbim sizinle olacak (yine de gelebilme ihtimalim var, imkanları zorlayacağım).

Motorum yok ama bu etkiliğe katılmak için elimden geleni yapıcam eğer
artçı olarak beni almak isteyen varsa her türlü full korumalı olarak arkasında
olurum ve son derece de mutlu olurum.Topiği sürekli kontrol edeceğim umarım
katılım son derece yoğun olur Ulusumuzun Zafer Bayramı şimdiden kutlu olsun.
Ulu Önder ATATÜRK ve onun silah arkadaşlarını saygıyla ve minnnet ile analım.

Arkadaşlar bu etkinliğe katılımın çok olmasını bekliyorum.Geçen 29 ekim etkinliği gibi olsun ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar