Evet avrupa yakasında yoplanma yeri olursa katılım daha çok olabilir.
ikiTekerim.Com admini olarak bizim kortej saatini değiştirerek 16:00 da Suadiye Otel önünde korteje katılma kararı aldım.
Ayrı ayrı kortejler olacağına tek ve büyük kortej olmasından yanayım.
Yarın Suadiye Otel önünde görüşmek üzere...
yalnız_kurt salih abininki ile sizinki arasında saat farkı var.saatleri eşitlemeyi düşünüyormusunuz acaba.birde tam açıklasanız Anadolu yakası-Avrupa yakası yoksa ikisi birden mi.?
26-RaQuEtTe 771-yalnız_kurt
2-Arjantinli69
3-Derkunt +2
4-Askon
5-kuyucadısı
6-osbourne
7-karasahin
8-oglumve ben
9-Szman
10-ozrace
11-RoLa
12-motorustası
13-hackiso
14-jonturq
15-CBRErcan
16-Torx
17-serkanadh13
18-matpcy
19-Polo34
20-arslanfb
21-korkut 250
22-mehmetay18
23-kelon
24-....yoksa sen mi?
25-
yalnız_kurt salih abininki ile sizinki arasında saat farkı var.saatleri eşitlemeyi düşünüyormusunuz acaba.birde tam açıklasanız Anadolu yakası-Avrupa yakası yoksa ikisi birden mi.?
1-yalnız_kurt
2-Arjantinli69
3-Derkunt +2
4-Askon
5-kuyucadısı
6-osbourne
7-karasahin
8-oglumve ben
9-Szman
10-ozrace
11-RoLa
12-motorustası
13-hackiso
14-jonturq
15-CBRErcan
16-Torx
17-serkanadh13
18-matpcy
19-Polo34
20-arslanfb
21-korkut 250
22-mehmetay18
23-kelon
24-RaQuEtTe 77
25-
26-
27-
28- yoksa sen mi :rendeer:
kalkış noktası ve saati
Anadolu yakası Suadiye Oteli önü saat 16:00
şimdi deiğime cevap gelmedi ama terarlıyayım avrupa yakasından katılacak arkadaşlar toplaşalım karşıya gecip ana korteje katılalım böylesi daha uygun olur ben öyle yapmayı planlıyorum
şimdi deiğime cevap gelmedi ama terarlıyayım avrupa yakasından katılacak arkadaşlar toplaşalım karşıya gecip ana korteje katılalım böylesi daha uygun olur ben öyle yapmayı planlıyorum
katılıyorum dostum :cat: zaten yoluda pek bilmiyom![]()
ben cok bılıyorum ya :mrgreen: fakat arabalı vapurla gecersek ordan bızı alacak kıymetlı arkadaşlarımız var akşama saat yazarız toplanma yeri secer ana korteje katılırız
Arjantınlı saat farkı yok TAcoTR bızım sıtenın admını kortejın tek ve buyuk olması acısından bızım saatı ve buluşma yerınıde deger kortej ıle aynı saate degıstırdı.Bır aksaklık yok yanı bızde ana korteje katılacagız...
o zaman şimdi son haliyle buluşma yeri ve saati tekrar yazarsan arkadaşlar açısından daha iyi olacak.milletin kafası karışmasın.bekliyoruz....:cat: