30 AĞUSTOS KORTEJİ

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
556521_10151066523299585_262825547_n.jpg

Birçok Motosiklet Kulübünün de Katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı Kortejimizi bu yıl "30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE ŞEHİTLERE SAYGI SÜRÜŞÜ" olarak düzenliyoruz. Dosta Düşmana "BİZ BURADAYIZ" demek, değerlerinize sahip çıkmak için bize katılın.

Katılımcı motor kulüplerinden isteğimiz fermuar düzenine ve güvenli sürüş konularına hassasiyet göstermeleridir.Motorlarımızı Bayraklarımızla Donatalım, Kırmızı ve Beyaz renkler ağırlıkta giyinelim ve bu anlamlı günü daha da anlamlı hale getirelim.

PROGRAM

KORTEJ
Avrupa yakası kortej için buluşma yeri
Merter ulusoy yanı ispark
Buluşma saati:11:00
Suadiyeye hareket :11:30
Anadolu yakası Kortej için buluşma yeri Suadiye Oteli Önü
Buluşma Saati : 12:30
Hareket Saati : 13:00

Güzergah: Suadiye otel önünde buluşup hareketle birlikte bağdat caddesinde kortej sürüşü yaparak sonrasında Dolmabahçe'de Saat 13: 30 13:40 arası Avrupa yakası katılımcılarıyla buluşarak Taksim'den geçerek Edirnekapı Şehitliğine gidilecektir. Şehitlerimiz için istiklal marşı,saygı duruşu,dua edildikten sonra serbest olarak dönüş yapılacaktır.

Organizasyon: TMKB

Bir gün önceden mi haber verilir. Yavaş yavaş haber verme süresi etkinlik gününe yaklaşıyor. Eskiden bir ay öncedendi, şimdi bir gün önceden. Hayırlısı bakalım..:sunny:

Bir gün önceden mi haber verilir. Yavaş yavaş haber verme süresi etkinlik gününe yaklaşıyor. Eskiden bir ay öncedendi, şimdi bir gün önceden. Hayırlısı bakalım..:sunny:

Aynen abi dediğin gibi eskiden anasayfa şöyle şeyler şıkardı devamlı göz önünde olurdu.

images

merhabalar ben yeni üye oldum korteje katılmak için buluşma saatinde buuluşma yerinde bulunmak yeterlimidir yoksa kayıt yaptırmak gerekli mi ?

Gebze Darıca da da Bir kortej Yapılacak Bu tarafa Yakın Olanlar da Buyursun Gelsın Saat 3 te darıca cumhurıyet meydanında toplanılacak Gebzemoto olaRak iletişim için 05544642191

Bir hafta takip ettim kortej olurmu diye ama arkadasım mesaj attı sende varmıştın diye ama ben yoktum o kortejde. Keske bir hafta once duyuru olsaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar