- Motosikleti
- cbf 150
Köte yuğuranlarada kitap okunsa fenamı olur? ne güzel uygulama
Bana bir festivalde buluşma borcun var gel ödeşelimYıllardır kovaladığım fırsat ayağıma geldi
Ben de gelmek istiyorum.
Eşli gelinebiliyorsa eşli de gelebilirim.
Tek sorun; şehiriçinde yarım saatlik bir yola gidiyorum, resmen sırılsıklam oluyorum.
Kafamdaki balaklava suyunu sık seviyesine geliyor.
Tişört öyle.
Pantolonun kemere denk gelen kısmı bile 10 santim aşağı kadar ıslanmış oluyor.
Gerçekten bu güneş ve sıcakta motosiklet sürmek eziyet.
İnşallah 30 Ağustosta birazcık da olsa serinlemiş bir hava olur.
Senin kandaki kolesterol miktarını arttıralım, trigliseridini tavan yaptıralım.Bana 2350 km . Google amca 24 saat diyor . Git gel iki gün . Bir gece de konaklasam etti 3 gün . Aslında gidilir![]()
Gel hocam gel memleket havası alırsınız.Bana 2350 km . Google amca 24 saat diyor . Git gel iki gün . Bir gece de konaklasam etti 3 gün . Aslında gidilir![]()
Oraların köpekleri "hoşt"tan da anlamıyormuş diyollaa!köpek kovalarsa karışmam, bende xmax varken köyler içinden geçen yollar köpekler hep beni kovalıyordu.
sonra niye yaşlılara salladın oluyorBeyler sürerken köpekten korkma ne? Z kuşağı gibi kendinize yakıştırmayın böyle hımbıl adam işlerini.
"Ooooşt beya" dersen anlarlar.Oraların köpekleri "hoşt"tan da anlamıyormuş diyollaa!![]()
yok, çok tırsma, yolun çoğu asfalt ya da beton yol, çukurlu yerleri az sayıda oraladan yavaş geçiyoruz zaten.
Saray BP google haritalar linkini bu: https://maps.app.goo.gl/xP6xBo7v5dTcM5NB9
“Çü be” diyeceksiniz. Hoştun trakyacası budur"Ooooşt beya" dersen anlarlar.![]()
Trakya köpekleri hoşt deyince anlamıyorlar, "çü bee! çüüü! çidi, çidi beyaa" diye bağırmak lazım.Oraların köpekleri "hoşt"tan da anlamıyormuş diyollaa!![]()
Gökhan sağolsun oraya yorum yapmış, gittiğimiz her mekana yorum girmeyi ihmal etmiyor.Linkten benzin istasyonunun konumuna bakayım dedim direkt sizin gezi fotoğrafınız karşıladı beni.
![]()
A be kızanım nerden bilsin bu paleler“Çü be” diyeceksiniz. Hoştun trakyacası budur![]()